Rode lippenstift. Make-up trends herfst winter 2019 2020

Update je make-up look met matte rode lippen en…

Rode lippen zijn een klassieker, en toch zien ze er altijd anders uit. MAC Senior Artist Cynthia Di Meo ontwierp een superzwoele make-up look met rode lippen voor herfst winter 2019 2020. Update je look!

Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020

Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020

De nieuwste nagellak trends voor herfst winter 2019 2020? Natuurlijke nagellak (neutrale kleurtjes) en nail art met glitter en pareltjes, maar de opvallendste nageltrends zijn…

Hoe ziet de perfecte mond eruit?

Volle lippen zijn mooi. Maar hoe vol moeten ze zijn? En wat is de ideale verhouding tussen het volume van de onderlip en de bovenlip? Het lijken theoretische vragen maar…

Warme make-up kleuren zomer 2019

Dé hotste make-up trend voor zomer 2019: warme kleuren!

Oranje, roze, rood. Woestijnkleuren. Zinderende Afrika kleuren. De kleuren van de ondergaande zon. De make-up kleuren voor lente en zomer 2019 zijn… gloeiendheet! Goed voor een zwoele zomerlook. Nu proberen!

Wenkbrauwen groei tips

Vijf tips om je wenkbrauwen te laten groeien

Wil jij je wenkbrauwen voller en breder laten groeien? Begin nu en boek deze zomer resultaat. Je motivatie? Volle wenkbrauwen verlenen je autoriteit en een sterke uitstraling. Wie wil dat nu niet?

Zelf wenkbrauwen verven

Zelf wenkbrauwen verven? Zo moeilijk is het niet

Zelf wenkbrauwen verven is niet moeilijk. Ik geef jullie mijn methode graag mee. Ik zeg niet dat het de beste methode is maar misschien kun je er iets mee!

Oranje is dé make-up kleur voor 2019

Oranje is dé make-up kleur voor 2019!

Oranje is dé make-up kleur voor zomer 2019. Een sunkissed look is hot. We gaan oranje als oogmake-up en maar ook als blush en contouring gebruiken.

Rood is dé kleur voor je oogmake-up

Rode oogmake-up is zo fashion forward (en stout!)

Deze make-up look is supermooi maar ook best brutaal en stout. Dat komt door de metallic lippen en de rode oogmake-up (een supertrend dit seizoen). Het is heel leuk, vooral in deze periode van het jaar, om met deze look te experimenteren.

Je huid opmaken. Make-up: Pablo Rodriguez voor M.A.C. Cosmetics

Make-up. Matte huidjes zijn terug. We gaan ons weer poederen!

Matte huidjes zijn weer terug. Anders dan glanzend en natuurlijk opgemaakte huidjes, oogt een matte huid wat kunstmatiger (onze huid glanst immers van nature) maar juist daardoor ook heel geraffineerd.