Make-up geheimen van de backstage visagisten

10 Make-up geheimen van de backstage visagisten

Backstage bij de modeshows zien we de meest ervaren visagisten uit de hele wereld aan het werk. Geen wonder dat we graag over hun schouder meekijken om er meer van op te steken

Rode lippenstift. Make-up trends herfst winter 2019 2020

Update je make-up look met matte rode lippen en…

Rode lippen zijn een klassieker, en toch zien ze er altijd anders uit. MAC Senior Artist Cynthia Di Meo ontwierp een superzwoele make-up look met rode lippen voor herfst winter 2019 2020. Update je look!

Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020

Nagellak trends en nail art herfst winter 2019 2020

De nieuwste nagellak trends voor herfst winter 2019 2020? Natuurlijke nagellak (neutrale kleurtjes) en nail art met glitter en pareltjes, maar de opvallendste nageltrends zijn…

Hoe ziet de perfecte mond eruit?

Volle lippen zijn mooi. Maar hoe vol moeten ze zijn? En wat is de ideale verhouding tussen het volume van de onderlip en de bovenlip? Het lijken theoretische vragen maar…

Warme make-up kleuren zomer 2019

Dé hotste make-up trend voor zomer 2019: warme kleuren!

Oranje, roze, rood. Woestijnkleuren. Zinderende Afrika kleuren. De kleuren van de ondergaande zon. De make-up kleuren voor lente en zomer 2019 zijn… gloeiendheet! Goed voor een zwoele zomerlook. Nu proberen!

Wenkbrauwen groei tips

Vijf tips om je wenkbrauwen te laten groeien

Wil jij je wenkbrauwen voller en breder laten groeien? Begin nu en boek deze zomer resultaat. Je motivatie? Volle wenkbrauwen verlenen je autoriteit en een sterke uitstraling. Wie wil dat nu niet?

Zelf wenkbrauwen verven

Zelf wenkbrauwen verven? Zo moeilijk is het niet

Zelf wenkbrauwen verven is niet moeilijk. Ik geef jullie mijn methode graag mee. Ik zeg niet dat het de beste methode is maar misschien kun je er iets mee!

Oranje is dé make-up kleur voor 2019

Oranje is dé make-up kleur voor 2019!

Oranje is dé make-up kleur voor zomer 2019. Een sunkissed look is hot. We gaan oranje als oogmake-up en maar ook als blush en contouring gebruiken.