Huidverzorging

Anti-aging tips. Help, mijn huid wordt zo slap!

Is je huid in de loop der tijd slap(per) geworden? Het is een onontkoombaar, natuurlijk proces, maar gelukkig zijn dingen die je kunt doen om je huid strakker te maken. Lees onze anti-aging tips.

6 Don’ts voor een supergaaf huidje

Huidverzorging is een kwestie van discipline. Je moet je huid constant goed verzorgen. Het is een dagelijkse routine. Maar juist omdat het een routine is, kunnen er verkeerder gewoontes insluipen. 6 Don’ts voor een supergaaf huidje.

Beautytrends 2020. Kun je je haar en nagels mooi eten? Foto: Charlotte Mesman

Beautytrends 2020. Kun je je haar en nagels mooi eten?

De beautytrends voor zomer 2020 zijn natuurlijk. Natuurlijke kapsels, natuurlijke make-up. De basis moet dan wel goed zijn. Vandaag hebben we het over (mooi) haar en (mooie) nagels. Wat kan voeding voor je haar en nagels doen?

Bescherming huid en antizonnebrandcrèmes

Mooi weer? Ga niet direct uren in de zon!

De zon schijnt en eigenlijk willen we maar één ding: ervan genieten! Begrijpelijk. Maar doe het verstandig. Teveel zon kan schadelijk zijn voor je huid. En je huid veroudert er zichtbaar door. Elke keer dat je huid verbrandt, komen er jaartjes bij.

Make-up geheimen van de backstage visagisten

Make-up. 10 Backstage geheimen van de visagisten

Backstage bij de modeshows zien we de meest ervaren visagisten aan het werk. We kijken niet alleen de allernieuwste make-up trends af maar ook de tricks & tips voor een professionele make-up look.

Gezwollen benen en enkels

Gezwollen benen en enkels. Dit doe je ertegen

Ken jij het? Gezwollen benen aan het einde van een werkdag. Dikke enkels en een zwaar gevoel in je onderbenen. Je bent niet de enige. Veel vrouwen hebben last van vochtophoping (oedeem) in de benen en meestal is de oorzaak onschuldig.