10 Afslankadviezen. Tips om af te vallen

10 Afslankadviezen. Tips om af te vallen

10 Tips om gewicht te verliezen zonder dat je er al teveel moeite voor hoeft te doen. Met een paar kleine aanpassingen aan tafel en in je levensstijl moet het je gaan lukken.

Afvallen

10 Regels om gezond af te vallen

Vind jij dat er wel een paar kilootjes af mogen? Doe het dan gezond en houd het leuk voor jezelf. Wees niet te streng en heb je lichaam lief! 10 Regels om gezond af te vallen.

Afvallen. Slanker met spieren

Wil je afvallen, train dan ook met gewichtjes. Je wordt er zoveel slanker en strakker van! Lees hoe je het aan te pakken.

Succesvol lijnen? Houd jezelf niet voor de gek

Succesvol lijnen? Houd jezelf niet voor de gek

Als je wilt afvallen, zul je eerlijk tegenover jezelf moeten zijn. Het heeft geen zin om ‘te doen alsof’. Anders kun je maar beter helemaal niet lijnen en gewoon heerlijk genieten van alles wat je in je mond stopt.

Afvallen. 10 Gouden regels voor gezond eten

Gezond eten is niet lijnen. Gezond eten is een levensstijl waar lichaam en geest blij van worden. Als het eenmaal een gewoonte is geworden, is het zo moeilijk niet. 10 Tips om in de mood te komen (en blijven)!

Afvallen

Wil je afvallen? Doe het dan wel goed

Je hebt besloten om aan de lijn te gaan doen. Maar wat nu? Hoe kun je het het beste aanpakken? De meeste diëten hebben geen wetenschappelijke basis en zijn niet uitgebalanceerd…

Tips om af te vallen

Zeg NOOIT: Ik ga op dieet

Afvallen – gewicht verliezen – is een kwestie van gezond eten en het terugbrengen van de hoeveelheden voedsel die we gewoonlijk tot ons nemen.

Afvallen

Lijnen en de valkuilen van de geest

Iedereen kent de valkuilen van het lijnen wel. Als het erop aankomt, zijn we reuze inventief om een dieet eindeloos uit te stellen. Elk smoesje is goed om…

Gezond afvallen: 5 vragen en antwoorden

Gezond afvallen: 5 vragen en antwoorden

Er zijn maar een paar regels die je hoeft te volgen als je eenmaal hebt besloten dat er iets van die buik afmag. Hier zijn vijf vragen en vijf duidelijke antwoorden.

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

Fitness

Fitness. Kun je je borsten groter trainen?

Is het mogelijk om er in de sportschool een bh-maatje bij te trainen? Je zou bijna denken van wel. Spieren nemen immers toe in omvang als je ze traint. Toch ligt het in dit geval iets anders.