Buikvet verbranden. Maak deze fout niet!

Buikvet verbranden. Maak deze fout niet!

Wat moet je doen als je buikvet wilt verbranden? En wat moet je vooral niet doen? We bogen ons maar weer eens over deze kwestie met…

Fitness en afvallen. Zeg NOOIT: Ik ga op dieet

Fitness en afvallen. Zeg NOOIT: Ik ga op dieet

Wil jij afvallen? Weet je het zeker? Pak het deze keer dan eens anders aan. Zonder jezelf geweld aan te doen. Afvallen heeft helemaal niets met jezelf tekort doen, te maken. Lees meer!

Cellulite

Trainingstips om cellulite tegen te gaan

Als we het over cellulite hebben, dan is het belangrijk om te beseffen dat het eigenlijk iets is dat het hele ‘systeem’ van je lichaam aangaat. Met andere woorden: je moet het breed aanpakken.

Sporten? Het is niet enkel een kwestie van calorieën verbranden

Sporten doe je niet alleen om caloriëen te verbranden

Het aantal verbrande calorieën dat je na een flinke zweetpartij op je smartwatch afleest, stelt vaak teleur, zeker als je het afzet tegen de geconsumeerde calorieën. Maar staar je er niet blind op. Hier doe je het voor!

Gezond en mooi 2022 in met deze 5 anti-aging tips

Gezond en mooi met deze 5 anti-aging tips

Het verstrijken van de jaren is iets wat je met optimisme moet benaderen. En met de juiste verzorging van lichaam en geest. 5x Anti-aging tips die inspireren.

Dit is de reden waarom jij niet afvalt

Dit is de reden waarom jij niet afvalt

Lukt het jou niet om af te vallen en begrijp je niet waarom de naald van de weegschaal niet wil zakken? Wij denken het antwoord te weten. Het zou wel eens allemaal de schuld van…

Fitness tips

10x Tips voor het trainen van slankere benen

Natuurlijk is niet iedereen (bijna niemand) behept met een paar benen à la Gisele, maar iedereen kan toewerken naar verbetering. Daarbij is gericht trainen belangrijk.