Halloween make-up

Halloween inspiratie van de catwalks (3)

Last minute inspiratie voor een stylish Halloween look. Vanavond ga je óf voor bloedrode lippen óf voor bloedloze lippen. De keuze is verder tussen donkere oogleden of…

Pompoen risotto

Kookrecept. Pompoenrisotto

Een risotto klaarmaken is niet moeilijk. Je moet het alleen op het laatste moment doen. Probeer deze pompoenrisotto eens.

Pompoenijs

Kookrecept. Pompoen-ijs voor een zoete herfst

Het mag dan misschien herfst zijn, maar een ijsje als dessert gaat er altijd wel in. Zeker als je er een seizoensgebonden smaakje aan geeft. Wat dacht je van pompoenijs?

Halloween

Halloween, de spannendste nacht van het jaar

Halloween wordt in ons land steeds meer gevierd. Naar Amerikaans gebruik snijden we pompoenen uit en verlichten we ze met sfeervolle kaarsen. Maar…

Halloween recept. Pompoen in de oven

Pompoen in de oven… Snel en gemakkelijk. Maar overheerlijk en… gezond. Dit is weer eens iets anders dan aardappeltjes in de oven.

Koken met pompoen: biefstuk met pompoenmousse

Koken met pompoen. Niet alleen is het lekker maar ook nog eens heel gezellig en knus. We hebben een eenvoudig, decoratief en overheerlijk recept voor je.

Halloween recept

Halloweenrecept. Halloween couscous

Couscous met pompoen! Een geslaagde combinatie. Gezond, warm van smaak, lekker en gemakkelijk!

Halloween recept

Halloweenrecept. Hartige Halloweentaart

Geen Halloween zonder pompoentaarten… Steek een kaars aan, bind een oranje schort voor, schenk een glas wijn voor je in en maak deze hartige Halloweentaart klaar.

Halloween recept

Halloweenrecept. Zoete maispompoentaart

Een zoete mais- en pompoentaart… Maak van het bakken van deze taart een hartverwarmend ritueel. Nodig een vriendin uit en ga samen aan de slag.

Halloween

Halloween inspiratie van de catwalks (2)

Sinds een paar seizoenen lijkt ontwerper Riccardo Tisci een soort obsessie voor ‘face jewelry’ te hebben ontwikkeld. Elke maquillage in zijn shows is op zich al een kunstwerk.

Halloween inspiratie van de catwalks (1)

Deze show geeft, met alle respect voor het creatieve brein van Vivienne Westwood, een heleboel inspiratie voor de spannendste nacht van het jaar.

Sexy Halloween! Last minute tips

Vandaag is het… 31 oktober! Halloween op vrijdag! Ben jij er klaar voor? Nog even een paar last minute ideeën voor als je nog geen kostuum hebt.

Halloween in Hong Kong

Halloween hangover in Hong Kong

Je kunt zien dat er tijdens de nacht van Halloween in Lan Kwai Fong, de uitgaanswijk op Hong Kong Island, enorm gefeest is. Zelfs gisteren zat de sfeer er nog goed in.