Trendystyle.net | Halloween | Kledingtips voor Halloween. Haal de heks in jou tevoorschijn!

Kledingtips voor Halloween. Haal de heks in jou tevoorschijn!

Halloween is meer dan een verkleedpartij. In tegendeel! Het is dé gelegenheid bij uitstek om een tipje van de sluier op te lichten en om het beetje van de heks die in ons leeft te onthullen.

Halloween verkleedtips. Haal die heks in jou tevoorschijn
Halloween verkleedtips. Haal die heks in jou tevoorschijn

Halloween is eigenlijk één van de spannendste en geheimzinnigste feesten van het jaar. De herfstige sfeer, de eerste mist, kaarsen en magische vertellingen. Aangename rillingen lopen over je rug… Een supergelegenheid om je eens extra spannend te kleden. Maar hoe? Dat is gemakkelijker dan je op het eerste gezicht zou denken.

Magie en mysterie, daar gaat het om. Voor een Halloweenparty is een mysterieuze outfit dan ook uiterst geschikt. Want in de nacht van Halloween (de nacht van 31 oktober op 1 november) lopen werkelijkheid en fantasie doorelkaar. Spoken en geesten komen tot leven. Je weet niet meer wat echt is en wat niet! Dat is nu juist het leuke van dit feest. Het magische maakt het spannend. Heel anders dan bijvoorbeeld carneval. Dat is een grote verkleedpartij en elke vermomming is nep. Dat weet je gewoon!

Halloween is meer dan een verkleedpartij. In tegendeel! Het is dé gelegenheid bij uitstek om een tipje van de sluier op te lichten en om het beetje van de heks die in ons leeft te onthullen. In de nacht van Halloween laten we ons magische ‘ik’ vrij spel. Maar geef er niet te veel van bloot… Het moet allemaal mysterieus en spannend blijven.

Verkleed je daarom niet! Maar draag ‘normale’ kleren die je combineert met magische elementen die een ondeugend heksje van je maken, klaar om zo op een bezemsteel te springen…

De kleur van Halloween? Zwart natuurlijk. Zo zou je bijvoorbeeld een lange zwarte rok kunnen combineren met een sexy zwart topje of body en daarbij een hoge heksenhoed kunnen dragen. Ook een rokje tot op de knie is prima, maar draag er dan iets ‘magisch’ op: een gehaakt hekserig vestje, een kanten topje met pareltjes, een kettinkje met een heel aparte, magische hanger.

Besteed verder veel aandacht aan accessoires. Een zwarte buideltas doet het altijd goed. Of een klein bestikt omatasje met tuttige hengsels. Ook heel spannend is een total black outfit, ogenschijnlijk heel normaal… Maar schijn bedriegt want op je nagels heb je centimeterslange zwarte nepnagels geplakt. Zo onwaarschijnlijk dat iedereen er wel tien keer naar moet kijken. Heel vreemd en magisch maar uiterst reeel… Want je kunt er net zo goed mee krabben als je zwarte kat.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE