Vicopisano, Toscane. Reizen. Italië

Vicopisano, Toscane. Verborgen parel. Klimmen naar de maan

Een dag in het middeleeuwse dorpje Vicopisano in Toscane. Klimmen naar het kerkje op de top van de Monte Castellare en genieten van de overheerlijke Toscaanse keuken. Kom je er ooit dan weet je wat je te doen staat.

Puur genieten. 9 Dingen waar ik blij van word

Puur genieten. 9 Dingen waar ik blij van word

De bomen bloesemen als nooit tevoren. Of lijkt dat maar zo? Hadden we het voorheen, voordat de blijf-thuisperiode begon, misschien te druk om er acht op te slaan?

Inie Moltzer. Interview 2019

Door de dood te accepteren, heeft mijn leven zin. Interview met Inie Moltzer

‘De eerste prioriteit in het leven is niet de gezondheid, maar mijn vermogen om gelukkig te zijn,’ zegt Inie Moltzer. Om zulke dingen te kunnen zeggen, en menen, moet je eerst een lange weg afleggen. Dit interview met Inie Moltzer is misschien wel één van de mooiste interviews ooit op Trendystyle.

Backstage bij de mannenshows van de Milan Fashion Week herfst winter 2019 2020

Shooten bij de Milan Fashion Week Man. Zo gaat het er backstage aan toe!

Het zijn superdrukke dagen hier in Milaan. De mannenshows (met hier en daar ook vrouwelijke modellen) voor herfst winter 2019 2020 zijn in volle gang. Backstage gaan we op zoek naar de allernieuwste trends en de coolste plaatjes. En OMG, er lopen superknappe heren rond!

Kerstmis in Milaan

Kerstmis in Milaan. Saluti dall’Italia!

Op dit moment ben ik in Milaan. Het is hier koud en vandaag ook nat – er wordt sneeuw verwacht – maar dat mag de pret niet drukken. Rond de statige Duomo is het volop Kerst. Ik nam er een kijkje en maakte foto’s van de Kerstdecoraties in de beroemde Galleria Vittoria Emanuele.