Contact & Over Trendystyle

Op Trendystyle vind je alles over de allernieuwste mode, beauty en lifestyle trends. Elke dag updaten we Trendystyle meerdere malen met nieuwe trends. Wij gaan je daarbij niet vertellen hoe je je moet kleden en al helemaal niet wat je moet kopen. Wat wij doen is: trends spotten, verzamelen en ze met jullie delen. Ieder kan de trends dan op zijn of haar eigen manier interpreteren en er ideeën en inspiratie van opdoen.

Om jullie voortdurend met nieuwe trends te kunnen verrassen, bezoeken wij elk seizoen de Fashion Weeks in Milaan en Parijs, waar ons team backstage bij de modeshows de top hair stylisten en visagisten interviewt. Ook fotografen wij de modeshows, het backstage gebeuren, modellen en influencers, en de streetstyle mode.

Om up-to-date te blijven (of zelfs op de trends vooruit te lopen) interviewen wij daarnaast met grote regelmaat de top hair stylisten en visagisten die wij van de Fashion Weeks kennen.

Editor-in-chief van Trendystyle is Charlotte Mesman. Zij werkte jarenlang als professioneel model in Milaan. Samen met haar partner richtte zij in 1998 Margherita.net, één van de eerste online magazines voor de vrouw in Italië op, en vervolgens in 2000 Trendystyle, met dezelfde formule maar dan in de Nederlandse taal.

Contactadres voor de lezers

Voor vragen, opmerkingen, suggesties en voor alle leuke dingen die tijdens een bezoekje aan Trendystyle spontaan bij je opkomen, kun je ons via het onderstaande venster mailen. We doen ons best om zoveel mogelijk emails te beantwoorden.

Contact voor persbureaus

Zoals jullie zien, publiceren wij op Trendystyle geen content die is gebaseerd op de commerciële persberichten die onze redactie ontvangt. Stuur ons daarom geen commerciële persberichten toe, tenzij daar expliciet door ons om verzocht is.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Zodra er vacatures openvallen, zullen we dat op deze pagina aangeven en zullen wij het emailadres voor het toezenden van vacatures vermelden.

Trendystyle is onderdeel van Doublespeak Publishing

MEER OP TRENDYSTYLE