Kater bestrijden

Gelukkig Nieuwjaar! En ja… Dit helpt tegen een kater

Gelukkig Nieuwjaar! Dat het maar een sprankelend, gezond en voorspoedig jaar mag worden! Begon het jaar voor jou met een kater – je bent niet de enige – dan helpen onze tips en tricks je er (hopelijk) snel vanaf…

Dieet

Laatste dag van het jaar. Morgen aan de lijn?

Op veel ‘Dit zijn mijn goede voornemens’-lijstjes staat: afvallen, weer in vorm komen en gezonder eten. Een heel mooi voornemen! Nu nog volhouden…

Feestmode 2019. De modetrends in de avondkleding

Feestmode 2019. 12x modetrends in de avondkleding

Foto’s en tricks & tips voor jouw feestlook 2019! De feestmode en avondkleding voor Oud-en-Nieuw zijn doordrenkt van de modetrends voor dit seizoen. Update je Feestlook met de trends en onze kledingtips.

Champagneweetjes

Heerlijk, bubbels! 6 Champagne weetjes

Tijdens de feestdagen vloeit de champagne rijkelijk. Niets is zo feestelijk als een fles bruisende bubbels. Waar kun je nu beter mee toosten dan met zo’n slank, smal glas met dit goudkleurige, goddelijke vocht?

Afvallen en alcohol

Alcohol en lijnen. Hoe zit dat nu met die lege calorieën?

Tijdens de decembermaand worden er heel wat flessen ontkurkt, worden er heel wat glaasjes gevuld en wordt er veel geklonken. Als je je daarbij nog eens te goed doet aan alle feestelijke lekkernijen vliegen…

Sinterklaas- en Kerstcadeaus. Black Friday

Kerstcadeaus. Als het gebaar telt. Maar dan ook echt!

Wie zegt dat een kerstcadeau prijzig moet zijn? Wat is er overgebleven van het gebaar dat telt? Terug naar de kern van de kerst met waardevolle (maar niet per se prijzige) cadeaus.

Kadotips voor Kerstmis. Kado ideeën voor moeder

Kadotips voor Kerstmis. Kado ideeën voor moeder

Kadotips voor Kerstmis. Wat geef je aan… mams? Een dikke kus op haar wang en een ‘Heerlijk Kerstfeest!’ dat je met enthousiasme uitroept? Het is immers om het gebaar. Maar als je haar echt blij wilt maken…

Kadotips. Ken jij de kado-etiquette?

Kadotips. Ken jij de kado-etiquette?

Kleine kado’s houden de vriendschap in stand, overdreven grote kado’s kunnen funest zijn. Ken jij de kado-etiquette? Vast wel, maar hier heb je alle regeltjes nog eens op een rijtje.

Echte warme chocolademelk

Echte warme chocolademelk maak je zo!

Wat is er troostender dan een mok echte warme chocolademelk als het buiten koud en donker is? De lekkerste chocolademelk maak je van gesmolten chocolade, zoals grootmoeder dat deed.

Make-up. Glitter oogmake-up voor de Feesten

Make-up. Glitter oogmake-up voor de Feesten

Glitter voor de Feestdagen! Experimenteer met deze schitterende oogmake-up voor een (letterlijk) verblindend mooie oogopslag!

Feesten zonder kater. 10 Tips die je moet kennen

Feesten zonder kater. 10 Tips die je moet kennen

In de donkere decembermaand wordt er vrolijk op los geproost. Het komt de stemming ten goede. Maar de dag erna moet je er vaak voor boeten, tenzij… je onze (eenvoudige) tips volgt!

Feestkapsels 2018

Floor Kleynes kapsel tips & tricks voor cool December haar!

Op zoek naar coole en hotte kapsel ideeën voor de feestelijke decembermaand. Dan mag je dit interview met hair stylist Floor Kleyne niet missen. Met deze tips & tricks ga je de Feesten op je allercoolst tegemoet!

Kadootjes die je beter NIET kunt geven

Met de Sint en Kerst worden we overladen met cadeaus en daar zitten ook veel zelfgemaakte dingen tussen. Lief dat er zo hard aan gewerkt is, maar…

Christmas blues

Zo overleef je de Christmas-blues

Kijk je er de statistieken op na, dan zul je al gauw opmerken dat veel mensen als een berg tegen de feestelijke decembermaand opzien. Het schijnt zelfs de meest ‘ongelukkige maand’ te zijn.