Champagneweetjes

Heerlijk, bubbels! 6x Champagne weetjes. Ken jij ze?

Tijdens de feestdagen vloeit de champagne rijkelijk. Niets is zo feestelijk als een fles bruisende bubbels. Waar kun je nu beter mee toosten dan met zo’n slank, smal glas met dit goudkleurige, goddelijke vocht?

Kadotips. Ken jij de kado-etiquette?

Kadotips. Ken jij de kado-etiquette?

Ben jij vandaag – Black Friday – kadootjes aan het kopen? Houd dan de kado-etiquette in je achterhoofd! Check de regeltjes en houd ze als leidraad bij je aankopen aan.

Zelf kokosmakronen bakken

Feest recept. Zelf kokosmakronen bakken

Lockdown? Maak het gezellig in huis! Wij haalden de Kerstversiering al van zolder (ook al is het nog vroeg in het jaar) en vermaken ons met het bakken van feestelijke koekjes. Probeer deze kokosmakronen maar eens!

Echte warme chocolademelk

Echte warme chocolademelk maak je zo!

Wat is er troostender dan een mok echte warme chocolademelk als het buiten koud en donker is? De lekkerste chocolademelk maak je van gesmolten chocolade, zoals grootmoeder dat deed.

Kadotips voor Kerstmis. Kado ideeën voor moeder

Kadotips voor Kerstmis. Kado ideeën voor moeder

Kadotips voor Kerstmis. Wat geef je aan… mams? Een dikke kus op haar wang (oh nee, dat mag niet meer!) en een ‘Fijne Feestdagen!’ dat je met enthousiasme uitroept? Het gaat immers om het gebaar…

Feestmode 2019. De modetrends in de avondkleding

Feestmode 2019. 12x modetrends in de avondkleding

Foto’s en tricks & tips voor jouw feestlook 2019! De feestmode en avondkleding voor Oud-en-Nieuw zijn doordrenkt van de modetrends voor dit seizoen. Update je Feestlook met de trends en onze kledingtips.