Echte warme chocolademelk

Echte warme chocolademelk maak je zo!

Wat is er troostender dan een mok echte warme chocolademelk als het buiten koud en donker is? De lekkerste chocolademelk maak je van gesmolten chocolade, zoals grootmoeder dat deed.

Kadotips voor Kerstmis. Kado ideeën voor moeder

Kadotips voor Kerstmis. Kado ideeën voor moeder

Kadotips voor Kerstmis. Wat geef je aan… mams? Een dikke kus op haar wang en een ‘Heerlijk Kerstfeest!’ dat je met enthousiasme uitroept? Het is immers om het gebaar. Maar als je haar echt blij wilt maken…

Kadotips. Ken jij de kado-etiquette?

Kadotips. Ken jij de kado-etiquette?

Kleine kado’s houden de vriendschap in stand, overdreven grote kado’s kunnen funest zijn. Ken jij de kado-etiquette? Vast wel, maar hier heb je alle regeltjes nog eens op een rijtje.

Horoscoop 2020

Jouw horoscoop voor het jaar 2021

Heb jij jouw horoscoop 2021 al gelezen? Het belooft een spannend jaar te worden! Klik op je sterrenbeeld en ontdek wat 2021 voor jou in petto heeft!

Feestmode 2019. De modetrends in de avondkleding

Feestmode 2019. 12x modetrends in de avondkleding

Foto’s en tricks & tips voor jouw feestlook 2019! De feestmode en avondkleding voor Oud-en-Nieuw zijn doordrenkt van de modetrends voor dit seizoen. Update je Feestlook met de trends en onze kledingtips.

Champagneweetjes

Heerlijk, bubbels! 6 Champagne weetjes

Tijdens de feestdagen vloeit de champagne rijkelijk. Niets is zo feestelijk als een fles bruisende bubbels. Waar kun je nu beter mee toosten dan met zo’n slank, smal glas met dit goudkleurige, goddelijke vocht?