Spannende strandkapsels

Instagrammable kapsel ideeën voor een dagje aan zee

Mooi weer! Op naar zee! Trek je mooiste bikini aan en ga voor een Instagrammable kapsel. We vroegen hair stylist Loris Binotto om ons een paar trendy strandkapsels aan de hand te doen.

Bruidskapsels 2019. Dit zijn de allernieuwste haartrends

Sta jij op het punt om het ‘ja-woord’ te geven en ben je op zoek naar een mooi bruidskapsel? Ontdek dan de nieuwste haartrends voor bruiden. Ze zijn mooi maar ook vrij eenvoudig…

Kapsels 2019. Paardenstaart met bouffant

Kapsels. Zo geef je je paardenstaart een spannende twist

Toen ik zag dat de kappers backstage bij Ujoh paardenstaarten met bouffant (ben ik dol op!) aan het maken waren, stond ik er met mijn neus bovenop. Hair stylist Chinatsu legt uit hoe we thuis zelf zo’n kapseltje kunnen fabriceren.

De nieuwe haarkleuren voor lente zomer 2019

De nieuwe haarkleuren voor lente zomer 2019

De haarkleuren voor lente zomer 2019? Mooie warme kleuren met een knipoog naar oranje. De trend is versterking van de eigen natuurlijke haarkleur.

12 Haartrends voor lente zomer 2019. Kapselfoto's

12 Haartrends voor lente zomer 2019. Kies je kapsel!

Hoe gaan we ons haar in lente en zomer 2019 dragen? Wat zijn de nieuwste kapsel trends? Hoe laten we ons haar knippen? En hoe stylen we het? Hier is je kapselgids voor het komende seizoen!

Korte dameskapsels lente zomer 2019

Kapsel trends. 2019 wordt het jaar van de korte kapsels

2019 wordt het jaar van de korte kapsels! Kort met korte pony’s, kort met lange lokken, kort met veel volume, of juist heel weinig. Iedereen kan tegenwoordig kort haar hebben!