Champagneweetjes

Heerlijk, bubbels! 6 Champagne weetjes

Tijdens de feestdagen vloeit de champagne rijkelijk. Niets is zo feestelijk als een fles bruisende bubbels. Waar kun je nu beter mee toosten dan met zo’n slank, smal glas met dit goudkleurige, goddelijke vocht?

Inie Moltzer

Door de dood te accepteren, heeft mijn leven zin. Interview met Inie Moltzer

‘De eerste prioriteit in het leven is niet de gezondheid, maar mijn vermogen om gelukkig te zijn,’ zegt Inie Moltzer. Om zulke dingen te kunnen zeggen, en menen, moet je eerst een lange weg afleggen. Dit interview met Inie Moltzer is misschien wel één van de mooiste interviews ooit op Trendystyle.

Sierk Schröder

‘Wie doet mij wat!’ Deze tentoonstelling moet je zien!

Wegdromen bij de aanblik van een beeldschone vrouw in kimono? Je verliezen in een romantisch spiegelbeeld? Genieten van vertederende kinderportretten en schilderingen van vooraanstaande Nederlanders?

Afvallen. Kleuren die je eetlust stimuleren (en afremmen)

Afvallen. Kleuren die je eetlust stimuleren (en afremmen)

Wist jij dat er kleuren zijn die je eetlust kunnen stimuleren? Omgekeerd zijn er ook kleuren die je eetlust afremmen. Handig om te weten als je wilt afvallen (of aankomen), zouden we zo zeggen.

Kerstmis in Milaan

Kerstmis in Milaan. Saluti dall’Italia!

Op dit moment ben ik in Milaan. Het is hier koud en vandaag ook nat – er wordt sneeuw verwacht – maar dat mag de pret niet drukken. Rond de statige Duomo is het volop Kerst. Ik nam er een kijkje en maakte foto’s van de Kerstdecoraties in de beroemde Galleria Vittoria Emanuele.

Kitten, kleine poesje. Mijn Simba Leeuwtje

Mijn eigen koningsleeuwtje, mijn Simba

Terwijl iedereen vertederd de trailer van de nieuwe Lion King-film bekijkt, heb ik mijn eigen ‘private Lion King’, mijn eigen leeuwtje Simba.