Over ons – Trendystyle

Op Trendystyle vind je alles over de allernieuwste mode, beauty en lifestyle trends. Elke dag updaten we Trendystyle meerdere malen met nieuwe trends. Wij gaan je daarbij niet vertellen hoe je je moet kleden en al helemaal niet wat je moet kopen. Wat wij doen is: trends spotten, verzamelen en ze met jullie delen. Ieder kan de trends dan op zijn of haar eigen manier interpreteren en er ideeën en inspiratie van opdoen.

Om jullie voortdurend met nieuwe trends te kunnen verrassen, bezoeken wij elk seizoen de Fashion Weeks in Milaan en Parijs, waar ons team backstage bij de modeshows de top hair stylisten en visagisten interviewt. Ook fotograferen wij de modeshows, het backstage gebeuren, modellen en influencers, en de streetstyle mode.

Om up-to-date te blijven (of zelfs op de trends vooruit te lopen) interviewen wij daarnaast met grote regelmaat de top hair stylisten en visagisten die wij van de Fashion Weeks kennen.

Charlotte Mesman
Charlotte Mesman – Foto ADVERSUS

Editor-in-chief van Trendystyle is Charlotte Mesman. Zij werkte als professioneel fashion model in Milaan en was jarenlang model voor Giorgio Armani. Ze studeerde af in bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en was werkzaam als advocaat in Rotterdam en Den Haag. In 1998 richtte zij samen met haar partner Margherita.net, één van de eerste online magazines voor de vrouw in Italië, op, en vervolgens in 2000 Trendystyle, met dezelfde formule maar dan in de Nederlandse taal.

Editor-in-chief Charlotte Mesman interviewt Romee Strijd tijdens de Milan Fashion Week

Trendystyle is onderdeel van Doublespeak Publishing

MEER OP TRENDYSTYLE