5 Tips om je leven een nieuwe wending te geven

5 Tips om je leven een nieuwe wending te geven

Een beetje pep talk, of noem het ‘levensinspiratie’, kunnen we op z’n tijd allemaal wel gebruiken. Vooral in december als we aan de vooravond staan van een nieuw jaar, een nieuw avontuur.

Zomergevoel

Ga voor het ultieme zomer gevoel! 10 Tips

De zomer is maar kort en laat vaak genoeg nog veel te lang op zich wachten. Maar als het zwoele seizoen van korte rokjes, gekleurde cocktails en lange zomeravonden eindelijk is aangebroken…

Psychol

Waar word jij gelukkig van?

‘Geluk bestaat niet’, zei een ervaren en wijze neuroloog eens tegen mij. Ik vond het niet prettig dit te horen. Maar is het wel waar?

Psychologie

De kers op de stront

De kers op de stront. ‘Bah, wat een vieze titel,’ denk je nu vast. Gelijk heb je. Deze uitspraak komt dan ook niet uit mijn koker, maar uit die van een vriend. Hij gaf…

Eigenwaarde

Weinig eigenwaarde? Vijf vragen en antwoorden

Mensen met een laag gevoel van eigenwaarde denken vaak dat zij de enigen op de wereld zijn die met problemen worstelen. Maar iedereen heeft problemen, ook al zie je dat misschien niet.

Nachtrust

10 Dingen die je uit je slaap houden

Ken jij het? Slapeloze nachten? Weet je ook wat eraan schort? Weet je waarom je urenlang naar het plafond staart? Loop onze check list langs. Misschien vind je de oorzaak én… de oplossing!