Gezwollen benen en enkels

Gezwollen benen en enkels. Dit doe je ertegen

Ken jij het? Gezwollen benen aan het einde van een werkdag. Dikke enkels en een zwaar gevoel in je onderbenen. Je bent niet de enige. Veel vrouwen hebben last van vochtophoping (oedeem) in de benen en meestal is de oorzaak onschuldig.

Hoe ziet de perfecte mond eruit?

Volle lippen zijn mooi. Maar hoe vol moeten ze zijn? En wat is de ideale verhouding tussen het volume van de onderlip en de bovenlip? Het lijken theoretische vragen maar…

Verstandig zonnen

Dossier zon & zee: mooi onder de zon

De zon is er weer! Heerlijk, maar het is en blijft uitkijken. We hebben een klein dossiertje voor je samengesteld met tips voor een goudbruine huid, vier misverstanden onder (en over!) de zon en ontharen.

Spannende strandkapsels

Spannende kapsel ideeën voor een dagje aan zee

Het is officieel zomer. Op naar zee! Trek je mooiste bikini aan en ga voor een Instagramable kapsel. We vroegen hair stylist Loris Binotto om ons een paar trendy strandkapsels aan de hand te doen.

Antizonnebrandcrème

Zon en huid. Waarom we moeten smeren!

Eerlijk gezegd worden wij wel eens moe van zonnebescherming. Elke keer maar weer smeren, beschermen met kleding, op tijd uit de zon. Toch is het ontzettend belangrijk dat je het doet. Om ons deze zomer extra te motiveren…