Liefde. 7x Do's & don'ts van het flirten

Liefde. 7x Do’s & don’ts van het flirten

Flirten is leuk. Flirten is fun. Flirten is een ‘ego-booster’. Maar overdrijf niet! Flirten vraagt om fair play. Check onze do’s en don’ts.

Liefde

Hou ik nog wel van hem?

Het is normaal dat je na verloop van tijd niet meer zo verliefd bent. Het is ook normaal dat je soms afvraagt of je nog wel van hem houdt.

Hij verliefd, jij niet... Wat nu?

Hij verliefd, jij niet… Wat nu?

Hij verliefd, jij niet… Wat nu? Het gebeurt soms dat je, voor je het weet, ‘iets met iemand hebt’. Je flirt een beetje, je ziet elkaar…

Is zoenen overspel?

Liefde. Is zoenen overspel?

De hitte stijgt naar je hoofd. Voor je het weet, zoenen jullie. En thuis zit je vriendje op de bank. Is dit overspel?

Liefde. Jaloers op zijn vriendinnen

Liefde. Jaloers op zijn vriendinnen

Ben jij jaloers op zijn vriendinnen? Begrijpelijk! Het is volkomen normaal, ook al is het niet prettig. Zo ga je met die jaloerse gevoelens om.

Liefde. Neem jij het initiatief?

Liefde. Neem jij het initiatief?

Wie zegt dat de man altijd de eerste stap moet doen? Als dat zo was, dan zouden wij vrouwen alleen de keuze hebben tussen die mannen die de moed hebben kunnen…

Liefde en relaties

Waarom we op vakantie sneller verliefd worden

Vakantieliefdes. Passionele zoenen in een idyllische omgeving. Warme lichamen tegen elkaar op het nachtelijke strand. Bitterzoete tranen bij het afscheid. Waarom zijn vakantieliefdes zo fantastisch en waarom…

Liefdesverdriet. Aan een gebroken hart kan je dood gaan

Liefdesverdriet. Aan een gebroken hart kan je dood gaan

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een gebroken hart (liefdesverdriet) je letterlijk ziek kan maken. In de eerste zes maanden na het verlies van een partner neemt de kans op ziekten en zelfs op overlijden aanzienlijk toe.

Waarom val jij op een bezette man?

Waarom val jij op een bezette man?

Waarom val ik toch altijd op mannen van een ander, op mannen die al bezet zijn? Het is een vraag die je vaak hoort. Is het pech? Is het puur toeval? Of steekt er meer achter?