Kathmandu, Nepal. Dag 3: dwalen door Thamel

Kathmandu, Nepal
Kathmandu, Nepal, Thamel, ph. Charlotte Mesman

Lieve Trendystylers, vandaag was de laatste dag in Kathmandu. Inmiddels ben ik weer terug in Bangkok. Ik ben nog erg bezig met alle emoties en ervaringen van gisteren in de Pashupatinath Tempel. Ik ben er echt van onder de indruk. Maar natuurlijk wilde ik nog wel even genieten van de laatste ochtend in Nepal. En dus doken we nog even snel de Thamel buurt in. Die blijft fascineren.

Dit keer raakten we verzeild in de straatjes van de slagers, groenteboeren, kruideniertjes en kapper. Net zoals op de eerste dag kwam ik weer ogen tekort. Er was zoveel te zien, te beleven, te ruiken. Ik rook heerlijke geuren van specerijen, vooral komijn. Ik hoop dat de foto’s een beetje een beeld geven en dat jullie ervan genieten zoals ik.

Liefs, Charlotte xxx

Klik hier voor dag 1
Klik hier voor dag 2

[foogallery id=”29885″]

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE