Trendystyle.net | Lifestyle | Reizen | Kathmandu, Nepal. Dag 1: Garden of Dreams, Thamel en Durbar Square

Kathmandu, Nepal. Dag 1: Garden of Dreams, Thamel en Durbar Square

Lieve Trendystylers, vandaag ben ik vanuit Bangkok aangekomen in Kathmandu, Nepal. Ik heb tijdenlang naar …

Reis naar Kathmandu, Nepal. Durbar Square
Reis naar Kathmandu, Nepal. Durbar Square, ph. Charlotte Mesman

Lieve Trendystylers, vandaag ben ik vanuit Bangkok aangekomen in Kathmandu, Nepal. Ik heb tijdenlang naar deze reis uitgekeken. De eerste dag begon goed. We landden vanmiddag rond half 1 lokale tijd. Tegen twee uur waren we in het hotel. Ik ga jullie nog allemaal vertellen hoe het er op het vliegveld aan toeging, om het nog maar niet te hebben over de taxirit naar het hotel. De wegen zijn hier onverhard, door de open raampjes van de taxi (geen airconditioning) waaide het stof binnen. Op straat zagen we makaak apen en koeien.

We maakten een razende start. Vanmiddag dronken we koffie in de bekende ‘Garden of Dreams‘ en slenterden we door Thamel, een antieke wijk, richting Durbar Square, het centrale plein met tempels en het koninklijk paleis. Ik kwam ogen tekort, wist echt niet waar ik moest kijken, laat staan fotograferen. Morgen weer een dag. Hier eerst wat foto’s. Ik ga nu naar bed want de wekker gaat morgen om 6 uur.

Liefs vanuit Kathamandu, Charlotte xxx
P.S. Vergeet niet om de fotogalerie hieronder te bekijken!

Klik hier voor dag 2: Pashupatinath tempel en Boudhanath tempel

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE