Drunktexting

Drunk texting. Over dronkemansberichtjes en achteraf-spijt

Wie heeft er in deze snelle tijden van instant messaging nog tijd om tenminste drie maal over de gevolgen van zijn (of haar) acties na te denken? De moderne technologie maakt ons nonchalant. Nog erger wordt het als je een glaasje teveel op hebt. Daar is zelfs een naam voor: drunk texting.

Liefde. De 5 (7) fasen na het einde van een liefdesrelatie

Deze vijf (of zeven) fasen kom je na het einde van een relatie tegen. Als je ze allemaal doorlopen hebt, lacht het leven je weer toe. Misschien is het dan wel beter dan voorheen (maar dat geloof je in eerste instantie natuurlijk niet).

Flirten

7 Redenen om eens lekker te flirten!

Een beetje flirten moet toch geen kwaad kunnen. Laten we eens kijken waar flirten al niet goed voor is.

Is zoenen overspel?

Liefde. Is zoenen overspel?

Zomer. Een seizoen vol verleidingen en verlokkingen. Een seizoen waarin we ons luchtig en sexy voelen. En het misschien even niet zo nauw meer nemen.

Waarom we op vakantie sneller verliefd worden

Vakantieliefdes. Passionele zoenen in een exotische omgeving. Warme lichamen tegen elkaar op het nachtelijke strand. Bitterzoete tranen bij het afscheid. Waarom zijn vakantieliefdes zo fantastisch en waarom…

6 Ruziepunten in de liefde

6 Ruziepunten in de liefde

Hoelang zijn jullie al samen? Meer dan 3 jaar? Goed, dan hebben jullie waarschijnlijk de idyllische fase van de eerste tijd glansrijk achter jullie gelaten en hebben jullie…

Liefde. Samen slapen

Samen slapen of gescheiden bedden?

Hoe slaap jij beter? Met hem? Of zonder hem? Even echt over nadenken en dan eerlijk antwoorden!

Scheiden? 6 Tips om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan

Scheiden? 6 Tips om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan

De afgelopen jaren is men zich steeds meer gaan inspannen om op vriendschappelijke manier uit elkaar te gaan. Zowel emotioneel als economisch gezien. A-listers in Amerika bijvoorbeeld doen er tegenwoordig van…

Liefde en relatie

Hij verliefd, jij niet… Wat nu?

Het gebeurt soms dat je, voor je het weet, ‘iets met iemand hebt’. Je flirt een beetje, je ziet elkaar op school of op het werk.

Liefde. Jaloers op zijn vriendinnen

Liefde. Jaloers op zijn vriendinnen

Ben jij jaloers op zijn vriendinnen? Begrijpelijk! Het is volkomen normaal, ook al is het niet prettig. Zo ga je met die jaloerse gevoelens om.

10 Tips om gelukkig door het leven te gaan

Gelukkig zijn heeft niets te maken met een succesvolle baan, een knap uiterlijk, dure kleding en een mooie auto. Geluk is iets intiems en persoonlijks dat je in jezelf moet zoeken… en vinden.

Relatie. Ideale partner

Is hij de ideale partner? Loop de check list langs

Heb jij de ideale partner? Je zou er geen check list voor nodig moeten hebben om deze vraag te kunnen beantwoorden, maar soms wil je gewoon even wat bevestiging. Dus loop het lijstje langs!

Valentijnsdag: roze bril of teleurstelling?

Er bestaat geen recept voor de perfecte liefde. En als dat al zou bestaan, dan zou dat recept maar voor een enkeling opgaan maar zeker niet voor iedereen.