Trendystyle.net | Culinair | Chocolade pasta recepten. Chocoladeravioli en chocoladetagliatelle | Pagina 3

Chocolade pasta recepten. Chocoladeravioli en chocoladetagliatelle

Een uitgebreide special over chocolade-pasta’s. Chocoladeravioli, chocoladetagliatelle… Zo trendy! Met dit dessert overtref je jezelf en de verwachtingen van je gasten.

Chocolade pasta recepten. Chocoladeravioli en chocoladetagliatelle
Chocolade pasta recepten. Chocoladeravioli en chocoladetagliatelle

Chocolade pasta als dessert. Kun je iets leukers verzinnen? Twee heerlijke dingen in één: chocolade en huisgemaakte pasta fresca op z’n Italiaans! Op deze pagina leggen we je uit hoe je met behulp van de pastamachine chocoladeravioli en chocoladetagliatelle maakt. Voor de ingrediënten klik hier, voor de bereiding van het deeg klik hier.

Vervolg van pagina 2

Chocolade pasta recepten. Chocoladeravioli en chocoladetagliatelle
Chocolade pasta recepten. Chocoladeravioli en chocoladetagliatelle. Foto: Charlotte Mesman

Stap 4: chocoladeravioli maken

Snijd de pastabanen in kleinere (maar gelijke) vellen. Maak nu op elke baan een rij van twee ‘hoopjes’ chocoladevulling met een afstand van ongeveer 2 cm van elkaar. Doop het keukenkwastje in het water en haal het tussen de hoopjes door. Bevochtig ook de buitenkant van het pastavel. Dek het nu af met een even groot pastavel en druk de vellen tussen de hoopjes door met de zijkant van je hand aan. Begin aan de binnenkant zodat je de lucht naar buiten toe weg kunt drukken!

Snijd nu met de gekartelde kant van het pastawieltje de ravioli uit en leg ze op een schone theedoek. Dek de ravioli steeds af tegen uitdrogen en laat ze ongeveer 1 uur rusten. Draai ze daarna om en laat nogmaals rusten.

Stap 5: chocoladetagliatelle maken

Tijdens het uitsnijden van de ravioli houd je vast en zeker pastarestjes over. Deze kun je gebruiken om er met de pastamachine tagliatelle van te maken. Hang de tagliatelle over een stok (of stoelleuning) te drogen.

PAGINA 1 | PAGINA 2 | PAGINA 3 | PAGINA 4

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE