Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen met een (gekke) twist. Wat jij?

De zonnebrillen trends voor 2021? Je kunt ze in één woord samenvatten: statement. Dat geldt ook voor de (klassieke) aviator zonnebril.

Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen
Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen. Photo: courtesy of Chloé

De zonnebrillen trends voor lente zomer 2021 zijn opvallend fantasierijk. Elk klassiek model of montuur krijgt wel een moderne, geometrische, grappige of gekke twist mee. Het is alsof de modeontwerpers hebben willen zeggen: ‘Neem je zonnebril niet al te serieus want het leven is al zwaar genoeg.’

We lichten de klassieke aviator bril uit. De monturen die de modehuizen de catwalks opstuurden, illustreren de mood voor lente zomer 2021. Voor de goede orde: de klassieke aviator zonnebril heeft een metalen montuur, donkere glazen en een dubbele of driedubbele brug. In de loop van de tijd is-ie bijna onherkenbaar veranderd, al zit je met zo’n klassieker ook altijd goed.

Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen
Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen. Photo: courtesy of Max Mara

Voor lente zomer 2021 heeft Max Mara de onderkant een beetje opgerekt waardoor de glazen ietwat vervormd zijn. De brug is verworden tot een enkel, dun en kort stangetje. Ook Fendi speelt met de vormen. Dit modehuis heeft de bovenkant een geheel rechte lijn meegegeven die in het midden is verfraaid met een sierlijke ronding.

Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen
Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen. Photo: courtesy of Fendi

Tom Ford maakt het helemaal bont. Hij heeft het metalen montuur vervangen door een zwaar, zwart montuur en donkere glazen vervangen door paarse glazen. Ook Versace kiest voor kleur. De oorspronkelijke vorm van de aviator is gerespecteerd maar het montuur, behalve de brug, is felgeel gekleurd.

Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen
Zonnebrillen trends 2021. Aviator zonnebrillen. Photo: courtesy of Versace

Bekijk de foto’s maar eens. Misschien doe je inspiratie op voor jouw nieuwe zonnebril voor lente zomer 2021.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE