Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Kapseltrends. Dit zijn de hotste kapsels van 2021

Kapseltrends. Dit zijn de hotste kapsels van 2021

De allernieuwste kapseltrends voor 2021? Eén haartrend springt er met kop en schouders bovenuit en maakt het verschil voor ALLE haarlengtes!

Kapseltrends 2021
Kapseltrends 2021. Dit zijn de kapsels die we in 2021 gaan zien. Photo: courtesy of Max Mara

De kapseltrends voor 2021 borduren voort op die van 2020 maar de accenten verleggen zich. We gaan weer meer lange haarlengtes zien, en daarmee bedoelen we écht lang haar. Lob- en bobkapsels zijn nog steeds grote favorieten en ook daarmee gaan we het komende seizoen stoeien: de hair cuts worden creatiever en we gaan ze heel mooi stylen. Korte kapsels waaronder pixie cuts doen ook weer mee.

Maar… de belangrijkste nieuwigheid voor 2021 zit ‘m niet zozeer in de hair cuts en haarlengtes zelf, maar in de pony. We gaan voor statement pony’s. Pony’s die je look maken (of breken) en die je niet zomaar even wegstylet. Het gaat om pony’s die héél erg nadrukkelijk aanwezig zijn.

Laten we de belangrijkste kapseltrends voor 2021 even samen doornemen.

Kapseltrends voor 2021: lang haar

Kapseltrends 2021. De belangrijkste haartrends
Kapseltrends 2021. Dit zijn de kapsels die we in 2021 gaan zien. Photo: courtesy of Etro. Model: Maartje Verhoef

Lang, vrouwelijk haar tot ver over je schouders is één van de hotste haartrends voor 2021. Het meest geliefde model is op één lengte geknipt. De styling is eenvoudig. Ook in 2021 staat je eigen, natuurlijke textuur centraal. Steil, slag, krullen. We gaan het allemaal zien (en dragen).

Kapseltrends voor 2021: halflang haar (bobkapsels, lobkapsels en wobkapsels)

Kapseltrends 2021. De belangrijkste haartrends
Kapseltrends 2021. Dit zijn de kapsels die we in 2021 gaan zien. Photo: courtesy of Valentino

Halflang haar is al sinds jaar en dag de absolute favoriet van influencers en VIPS. Ook in 2021 zien we deze haarlengte volop. Schattige haarcoupejes op één lengte blijven we zeer zeker zien (wel even mooi stylen), maar daarnaast spelen we met lange lagen voor meer volume, of met vloeiende lengteverschillen waarbij het haar aan de voorkant korter is dan in de nek. Ook het rond geknipte jaren ’70 kapsel is terug. En… we combineren steeds vaker halflange kapsels met een statement pony!

Kapseltrends voor 2021: pixie cuts

Kapseltrends herfst winter 2020 2021. Kort kapsel. Pixie cut
Kapseltrends 2021. Dit zijn de kapsels die we in 2021 gaan zien. Pixie cut. Model: Edie Campbell. Foto: Charlotte Mesman

Qua korte kapsels laten de haartrends voor 2021 vooral veel spannende pixie cuts zien. Ook hier maakt de pony weer het verschil. In 2021 zijn ultrakorte kapseltjes met korte en vooral choppy pony’s populair. Hierdoor krijg je een speels, jongensachtig effect.

Kapseltrends voor 2021: statement pony’s!

Kapseltrends 2021. De belangrijkste haartrends
Kapseltrends 2021. Dit zijn de kapsels die we in 2021 gaan zien. Photo: courtesy of Fendi

Pony’s zijn dé grote nieuwigheid voor 2021. Je pony moet gezien worden! Gulden middenwegen bestaan in 2021 niet. Ga je voor een pony bij een lange of halflange haarlengte, dan is die pony breed, héél lang of juist héél kort, en superrecht. Korte kapsels combineren we bij voorkeur met een korte, choppy pony. Vergeet gordijntjespony’s die wel/niet pony zijn, maar ga gewoon helemaal voor zo’n échte fringe! En waarom ook niet? Een nieuwe hair look doet wonderen voor je mood.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE