Trendystyle.net | The Blonde Potato | Superlief! Maar wacht even… Een hond als kind?

Superlief! Maar wacht even… Een hond als kind?

Al eerder schreef ik over de hondjes die in Azië als kindertjes worden behandeld en …

knuffelhondjes-01
Prinsen-/prinsessenleven of hondenleven?

Al eerder schreef ik over de hondjes die in Azië als kindertjes worden behandeld en vertroeteld. Ze worden aangekleed, voortgeduwd in kinderwagentjes (hondenwagentjes?), nemen plaats aan tafel in restaurants en gaan mee shoppen. Ze worden dagelijks in bad gedaan en bezoeken regelmatig de hondenkapper voor een trendy knipbeurt en een pedicure.

Kortom, ze leiden (lijden?) een prinsen- of prinsessenleven. Of ze er blij mee zijn is de vraag. Ze worden dan veel geknuffeld en verwend, maar misschien zouden ze toch liever lekker ravotten in een grasveldje?

Door Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE