Superlief! Maar wacht even… Een hond als kind?

knuffelhondjes-01
Prinsen-/prinsessenleven of hondenleven?

Al eerder schreef ik over de hondjes die in Azië als kindertjes worden behandeld en vertroeteld. Ze worden aangekleed, voortgeduwd in kinderwagentjes (hondenwagentjes?), nemen plaats aan tafel in restaurants en gaan mee shoppen. Ze worden dagelijks in bad gedaan en bezoeken regelmatig de hondenkapper voor een trendy knipbeurt en een pedicure.

Kortom, ze leiden (lijden?) een prinsen- of prinsessenleven. Of ze er blij mee zijn is de vraag. Ze worden dan veel geknuffeld en verwend, maar misschien zouden ze toch liever lekker ravotten in een grasveldje?

Door Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop

 

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Superlief! Maar wacht even… Een hond als kind?”

Reacties zijn gesloten.