Fashion victim! Hippe hond

fashionvictim-dog
Fashion victim

Bij ons krijgen honden op z’n hoogst een jasje als het erg koud is of regent, maar in Aziatische landen kleden trotse baasjes hun hondje maar al te graag aan. In Japan heb ik vaak genoeg ‘moeders’ met kinderwagen met daarin een aangekleed hondje op straat voorbij zien komen. De kleine viervoeter op deze foto zit op de arm maar naar de onderkant van de schoentjes te oordelen, loopt hij ook graag zelf. De stoere zonnebril maakt onderdeel uit van zijn look (helemaal als je weet dat het hier ’s avonds laat is). Zijn look is in stijl met die van zijn baasje, een trendy jongeman die ons dit hondje liet fotograferen.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE