Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Spijkerbroekentrends lente 2020. Met deze spijkerbroeken is het pas echt voorjaar!

Spijkerbroekentrends lente 2020. Met deze spijkerbroeken is het pas echt voorjaar!

Paisleys, tie dye maar ook vrolijke DIY verfvlekken. De spijkerbroeken trends voor lente zomer 2020 zijn (ook) speels en blij.

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën. Van links naar rechts: Isabel Marant, Iceberg, Iceberg

De spijkerbroeken trends voor lente zomer 2020 laten ongelooflijk veel stijlen zien. We zien allerlei modellen: jaren ’70, jaren ’80, jaren ’90. Uitlopende pijpen, hoge tailles, een sporadische lage taille, strakke broekjes maar ook wijde modellen. Chique en casual exemplaren. Voor elke mood een spijkerbroek! Ook de lengtes verschillen. Om het nog maar niet te hebben over de jeanskleuren en de ‘versieringen/decoraties’.

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën. Foto: Charlotte Mesman

Patchwork, tie-dye technieken, bleekvlekken, vintage slijtageplekken rond de knieën, marinelooks, spijkerbroeken met bandplooi, spijkerbermuda’s, spijkershorts, niet-blauwe (maar oranje, groene, gele) jeanskleuren… Nooit zagen we zoveel jeans trends in één en hetzelfde seizoen. We schreven er al eerder over. Klik hier.

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën. Modeshow: Iceberg

Speciale aandacht verdienen de superleuke spijkerbroekjes met kleurrijke fantasieën die het vooral nu het wat mooier weer wordt goed doen. Het gaat om lichte spijkerbroeken – lichtblauw of ook gebroken wit – met ‘vlekken’ in kleur. We zagen ze tijdens de Fashion Weeks dragen. Maar ook op de catwalks kwamen ze voorbij. Met sommige fantasieën kun je zelf thuis experimenteren. En dat is eigenlijk wel zo creatief. Bekijk de foto’s maar eens.

Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën. Modeshow: Isabel Marant. Foto: Mauro Pilotto
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën
Spijkerbroeken trends lente zomer 2020. Jeans met fantasieën. Model: Romee Strijd. Foto: Charlotte Mesman

Een supertrend is verder de spijkerbroek met paisley patroon zoals we die bij het Italiaanse modehuis Etro zagen. Nederlands topmodel Romee Strijd droeg zo’n spijkerbroek tijdens de Fashion Week in Milaan. Supercool! Wat jij?

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE