Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Nieuwste modetrend 2020. Het giletje. Check je (zijn) garderobe!

Nieuwste modetrend 2020. Het giletje. Check je (zijn) garderobe!

Ben je in deze dagen van ‘huisarrest’ aan het kastruimen geslagen, kijk dan uit naar giletjes! Ze zijn weer helemaal hip.

Nieuwste modetrend 2020. Het giletje
Nieuwste modetrend 2020. Het giletje. Modeshow: Louis Vuitton

Allemaal hebben we wel ergens een giletje. En als jij er geen hebt, dan heeft hij er wel een. Deze mouwloze ‘vesten’ zijn weer helemaal hip, en passen goed bij de androgyne look die we voor lente en zomer 2020 (weer) gaan zien. Net zo goed passen ze ook bij de seventies look die weer in opkomst is.

Nieuwste modetrend 2020. Het giletje
Nieuwste modetrend 2020. Het giletje. Modeshow: Etro

Het leuke van giletjes is dat je ze zowel formeel als casual kunt dragen. Het giletje wordt formeel als het deel uitmaakt van een power suit waarin broek, jasje en gilet bij elkaar passen (juist ja, die androgyne look). Maar het giletje wordt casual in combinatie met een spijkerbroek. Draag het over een witte of streepblouse voor een eigentijdse look.

Nieuwste modetrend 2020. Het giletje
Nieuwste modetrend 2020. Het giletje. Modeshow: Celine. Foto: Mauro Pilotto

Het giletje kan zelfs heel vrouwelijk en verleidelijk zijn als je het enkel over een beha draagt, en dan ook nog eens met shorts.

Nieuwste modetrend 2020. Het giletje
Nieuwste modetrend 2020. Het giletje. Modeshow: Saint Laurent

Het is nog lang geen tijd (weer) voor deze look maar je mag bij het kastruimen deze combinatie best al (klaar) leggen. Heb je alvast iets achter de hand voor betere en warme tijden. Vergeet in de tussentijd niet om je armen een beetje te trainen! Gesloten sportscholen zijn geen excuus :-)

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE