Trendystyle.net | Fashion trends | Mannelijke topmodellen. Deze heren zijn sexy. Even smullen :-)

Mannelijke topmodellen. Deze heren zijn sexy. Even smullen :-)

Lucky Blue Smith, Alessio Pozzi, Fabio Mancini, Ton Heukels… Het zijn de ‘grote jongens’ in …

Juan Betancourt
Mannelijke modellen. Deze heren zijn sexy. Even smullen :-) Ph. Mauro Pilotto

Lucky Blue Smith, Alessio Pozzi, Fabio Mancini, Ton Heukels… Het zijn de ‘grote jongens’ in de modewereld op dit moment. We hebben het hier over de TOP 50 op wereld niveau. Deze mannen reizen op en neer tussen de modesteden en exotische locaties om fashion shows te lopen en te shooten voor reclame campagnes.

Wij ontmoetten deze ongelooflijk knappe en sexy heren backstage tijdens de Fashion Weeks. Meet the boyz!

LUCKY BLUE SMITH

Lucky Blue Smith
Lucky Blue Smith, ph. Mauro Pilotto

LUCKY BLUE SMITH is het meest bekende model onder het grote publiek. Als deze platinablonde jonge (1998) Amerikaan een show loopt, is er geen doorkomen meer aan vanwege de vele (gillende) fans die zich rond de show locatie verzamelen. Lucky Blue is model en muzikant. Samen met zijn drie zusjes richtte hij de surf-rock band The Atomics op. Zusje Pyper America is ook fashion model.

TON HEUKELS

Ton Heukels
Ton Heukels backstage bij Ports 1971 zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

TON HEUKELS komt – je raadt het al – uit ons eigen landje, en wel uit Leiden. Deze goedlachse blonde Adonis loopt al jaren zo’n beetje alle grote shows en is de troetelbeer van de modewereld. Iedereen mag deze Nederlander! Waar Ton komt, schijnt de zon. Ton is FUN en ook nog eens een verdomd goed model.

Klik hier voor een video interview met Ton Heukels

FABIO MANCINI

Fabio Mancini
Fabio Mancini backstage bij Dirk Bikkembergs zomer 2017, ph. Mauro Pilotto

FABIO MANCINI werd zo’n vijf jaar geleden ontdekt door Giorgio Armani en dat was meteen het startsein voor een topcarrière. Deze Italiaan met een vleugje Indiaas bloed is exotisch, sensueel en heeft een superlijf. Fabio’s carrière is op dit moment meer dan booming. Hij vliegt de hele wereld rond en sleept grote opdrachten binnen. Wij hebben Fabio backstage leren kennen en hebben verschillende video’s met hem gemaakt. We hebben uren met hem doorgebracht. Geloof ons, hij is SUPER!

Klik hier voor een video interview met Fabio Mancini

ALESSIO POZZI

Alessio Pozzi
Alessio Pozzi backstage bij Dsquared2, ph. Mauro Pilotto

ALESSIO POZZI is een verhaal apart. Deze jonge Italiaan komt uit Brescia in Italië, studeerde boekhouding en werd opeens de modewereld in gekatapulteerd. Het leuke aan dit model is dat hij absoluut zichzelf is. Zijn karakteristiek is zijn lokale accent dat menig Italiaan vertederd doet glimlachen. Toen we hem eens vroegen wat hij doet om in vorm te blijven, antwoordde hij: ‘Heel veel Nutella eten!’. De video kreeg de titel ‘Nutella interview’. In de tussentijd is Alessio Pozzi wel even een van de meest gevraagde mannelijke modellen en staat hij officieel in de top 50.

JUAN BETANCOURT

Juan Betancourt
Juan Betancourt, ph. Mauro Pilotto

Het Cubaanse model JUAN BETANCOURT is één van de hotste modellen op de social media en zo’n heerlijk mannelijk type dat elk vrouwenhart doet smelten. Juans carrière zag het licht toen hij geboekt werd voor een campagne van Tom Ford. Sindsdien loopt hij shows voor Armani, is hij uitgeroepen tot Best Male Model door Glamour Spain en houdt hij iedereen via zijn social accounts op de hoogte van zijn modellenopdrachten en reizen.

ANDRÉ BONA

André Bona
André Bona, ph. Charlotte Mesman

ANDRÉ BONA komt uit Brazilië en dat is in de modewereld zo ongeveer een garantie. Braziliaanse mannen zijn hot en André is een regelrechte cutie. Hij brak door toen hij werd geboekt voor een fashion show van Givenchy in 2013. Sindsdien is deze Braziliaan van Italiaans-Duitse afkomst all over the place. Hij omschrijft zichzelf als ‘sympathetic‘. Wij vinden eerder dat hij altijd een beetje stout en licht spottend kijkt en dat is wel zo sexy!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE