Trendystyle.net | Fashion trends | Backstage met Nederlands topmodel Ton Heukels

Backstage met Nederlands topmodel Ton Heukels

Ton Heukels is zo iemand die je altijd wel om je heen zou willen hebben. …

Ton Heukels is zo iemand die je altijd wel om je heen zou willen hebben. Hij ziet eruit als een blonde god met stalen buikspieren en gouden lokken, maar is ook gewoon lekker gezellig.

Dat verklaart meteen waarom dit Nederlandse topmodel zo populair is. Hij is superhot, heeft humor en bruist van energie. Waarom kom je zo’n man tegenwoordig nog tegen? Totdat Ton backstage bij de catwalk show van Ports 1961 kwam (waar wij hem interviewden), was het een saaie boel, maar met de komst van onze Nederlandse adonis werd dat meteen anders. Het was dollen met de make-up artist en ook de andere modellen leken wakker te worden en sloegen ‘m op de schouders.

Ton loopt al vijf jaar in de modewereld mee. Hij werd ontdekt tijdens een vakantie in Milaan waar hij op straat, toen hij op zoek was naar een pizzeria, werd hij aangesproken door een scout. Nu staat hij in de top 50 van de mannelijke topmodellen wereldwijd.

Ton loopt elk seizoen weer de catwalks van de grootste modehuizen en reist de hele wereld rond om te shooten voor magazines en reclamecampagnes.

Dat hij ook nog gitaar speelt (dat ontdekten we op instagram!) maakt deze nuchtere Hollander nog sexyer! Bekijk de video met het backstage interview met Ton. Je moet het met ons eens zijn dat Ton FUN is!

Ton Heukels
Nederlands topmodel Ton Heukels bij Ports 1961 zomer 2017

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE