Badmode trends zomer 2020. Blommetjes op bikini’s en badpakken. Superblije strandmode!

Hittegolf? Breng de dagen door in een trendy badpak of bikini. De badmodetrends voor zomer 2020 zijn superblij! Bloemenfantasieën voeren de boventoon.

Badmode trends zomer 2020
Badmode trends zomer 2020. Beeld: Stella McCartney

De zon is er! Tijd om heerlijk in je bikini of badpak te luieren in de tuin of op het strand. Misschien ook (hoog) tijd om iets meer te zeggen over de badmodetrends voor zomer 2020. De hoofdregel is nog altijd dat de badmodetrends de modetrends van de catwalks volgen. Voor zomer 2020 betekent dat een heleboel bloemenprints! Maar ook tropische junglefantasieën, polkadots, BB-ruitjes en zonnige kleuren als (seventies) oranje (en zelfs bruin). Als we het over de lijnen en vormen hebben, dan zien we een grote comeback van de eighties in de vorm van – schrik niet – (bijna ordinair) hoog opgesneden zwembroekjes. Maar nu eerst de bloemenfantasieën in de badmode.

Badmode trends zomer 2020
Badmode trends zomer 2020. Modeshow: Fendi

Een bloemetjesprintje doet het in de natuur natuurlijk altijd goed! De bloemenfantasieën voor zomer 2020 laten vooral veel realistische blommetjes zien. We gaan dus een beetje weg van het abstracte. In de mode, maar ook in het interieur, zie je hier en daar ook een aapje of een papagaaitje opduiken maar dat hebben we in de swimwear nog niet gezien (trouwens wel een idee!).

Badmode trends zomer 2020
Badmode trends zomer 2020. Modeshow: Missoni. Model: Bella Hadid

De bloemenfantasieën voor zomer 2020 zijn ofwel groot en uitbundig zoals bij Fendi of in millefleur stijl zoals bij Missoni. Het leuke is dat je verschillende bloemenprints met elkaar mag mixen!

Nu we het trouwens toch over bloemen en natuur hebben, nog even een andere modetrend: er is (gelukkig) steeds meer aandacht voor eco-vriendelijke materialen. Zo gebruikte Stella McCartney voor haar badmode collectie voor lente zomer 2020 recyclede nylon en polyester. Fantastisch toch?

Badmode trends zomer 2020
Badmode trends zomer 2020. Beeld: Stella McCartney

Bekijk de foto’s maar eens en zeg nu eerlijk: word je hier niet blij van?

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE