Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen? Deze monturen zijn cool!

Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen? Deze monturen zijn cool!

Zonnebril kopen? De zonnebrillen trends voor zomer 2020 zijn supercool. Je hebt de keuze tussen klassiekers en ultrahippe modellen. Waar ga jij voor?

Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen?
Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen? Deze monturen zijn cool! Photo: courtesy of Etro

Last minute zonnebril kopen? De zonnebrillentrends voor zomer 2020 zijn hip, met een knipoog naar het verleden. In de uitverkoop vind je de mooiste en coolste monturen. Het is kiezen tussen een klassieker of een ultratrendy model. De uitverkoop kan het moment zijn om nu eindelijk eens een zonnebril van je geliefde (en dure) merk tegen een, zeg, redelijk prijs te kopen (en dan maar hopen dat je er jaren plezier van zult hebben), maar je kunt ook supertrendy ‘eendagsvliegen’ van zonnebrillen tegen spotprijsjes op de kop tikken.

Grote vierkante zonnebrillen. Superhip!

Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen?
Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen? Deze monturen zijn cool! Photo: courtesy of Etro

Grote, vierkante zonnebrillen maken deze zomer een enorme comeback. We zagen ze tijdens de Fashion Weeks volop dragen. In ons landje hebben we ze op straat (nog) niet in grote getale gespot, terwijl deze brillen toch fantastisch zijn om jezelf moeiteloos een instant modelookje aan te meten. Wil je op de hippe toer gaan, kijk dan even bij dit soort brillen.

Ronde monturen? Altijd goed!

Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen?
Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen? Deze monturen zijn cool! Modeshow: Max Mara. Foto: Mauro Pilotto

Een andere hippe zonnebril volgens de trends voor zomer 2020 is de vrij kleine, ronde zonnebril, al dan niet met gekleurde glazen. Dit soort monturen blijven met regelmaat terugkomen in de mode. Je bent er deze zomer helemaal up-to-date mee maar zult er de komende seizoenen zeker ook nog plezier van hebben.

De aviator-bril. Een evergreen

Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen?
Zonnebrillen trends zomer 2020. Last minute zonnebril kopen? Deze monturen zijn cool! Modeshow: Celine. Foto: Mauro Pilotto

Ga je liever voor een klassieker, een evergreen waar je altijd wel iets aan zult hebben, ga dan voor een aviator bril. Stoer, cool, en for ever! Deze brillen hebben een hoog fashion-gehalte en doen al jaren, zo niet decennia mee. Met zo’n bril kan het niet misgaan!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE