Trendystyle.net | Zwart voorhoofd voor strijdlustige modelook

Zwart voorhoofd voor strijdlustige modelook

Gisteren publiceerde ik romantische beelden die ik backstage bij Norma Luisa in Milaan maakte, vandaag …

Gisteren publiceerde ik romantische beelden die ik backstage bij Norma Luisa in Milaan maakte, vandaag koos ik een pittige ‘warrior’ look voor je uit. De Belgen An Vandevorst and Filip Arickx – samen A.F. Vandevorst – kozen voor de show van hun zomercollectie 2012 een wel heel bijzondere make-up look. Bij een groot deel van de modellen werd het voorhoofd plus de wenkbrauwen zwart geverfd. De inspiratie voor deze show is een mix van invloeden van stammen uit Kenya en rock’n’roll. Ik geloof niet dat alle modellen even blij met dit verfje waren. Gelukkig was het de laatste show van de dag. Alle tijd om de make-up af te halen. Overigens was deze moderne warrior look op de catwalk best theatraal om te zien. Wat vinden jullie ervan om een modecollectie met zo’n look te presenteren? Too much? Of juist heel fashion?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE