Trendystyle.net | Indiscrete vraag: zijn deze lippen opgeblazen?

Indiscrete vraag: zijn deze lippen opgeblazen?

Toen ik als model werkte (in een tijd dat mobiele telefoons en Photoshop nog niet …

Toen ik als model werkte (in een tijd dat mobiele telefoons en Photoshop nog niet bestonden!) was het meer uitzondering dan regel dat een model voor haar look onder het mes ging. Vandaag de dag is dat wel anders. Veel modellen hebben ‘iets’ laten doen maar dan wel zò dat het heel natuurlijk oogt. Vaak is het heel moeilijk om te zien wat nu ‘echt’ is of niet. Dat geldt ook voor de monden. Op de catwalk zie je schitterende, volle lippen. Maar zijn ze allemaal echt? Of zijn er injectienaalden aan te pas gekomen? Ik vraag het me vaak af. In deze post heb ik vier modellen die ik backstage bij de show van Ermanno Scervino in Milaan zag gepubliceerd. Ik heb de foto’s zo ongeveer lukraak gekozen en heb er géén idee van of deze monden nu echt zijn of niet? Wat denken jullie? Zijn ze té mooi om waar te zijn?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE