Home | The Blonde Potato | I just shot my babe…

I just shot my babe…

Naast mijn dagelijkse speurtocht naar nieuwe trends voor Trendystyle vind ik het leuk om af en toe nog eens te poseren. Hier zie je mij voor de camera van Alessio Cristianini. Het thema van de shoot is ‘I just shot my babe’. En nee… ik rook niet :-) Hope you love it. Ik ben erg blij met deze foto’s.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE