Hanekammen en doodskoppen van bloemen

De show van Philipp Plein in Milaan was een hele happening en eregast was Lindsay Lohan (en backstage fotograferen zat er daardoor dus absoluut niet in). Tijdens de show zat  Lindsey er op de eerste rij enigszins verveeld bij en wilde ze zich niet laten fotograferen. Na de show die in een ontwijde kerk werd gehouden, was het party time! De stemming zat erin. Wat ik van de show zelf herinner, zijn vooral de kapsels met bloemen. Het leken wel hanekammen maar dan van tropische bloemen en bladeren. Ook de doodskop van bloemen op het leren jack is mij bij gebleven. Wat vinden jullie ervan? Zou je zoiets dragen?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE