Backstage dog. So cute!

De ontwerpster van Norma Luisa in Milaan had haar hondje Otho meegenomen. Otho is een modelhond in alle opzichten. Hij gedroeg zich voorbeeldig tussen al deze beeldschone vrouwen, heeft geen blafje laten horen, liet zich knuffelen door de meisjes en poseerde als een volleerd model. De meisjes waren weg van hem. Ik vond het ook erg leuk om hier foto’s te maken. Het grappige was dat de mannen (fotografen) die hier rondliepen er niets aan vonden. Het leek hun maar een zoetsappig gedoe en ze hadden moeite er foto’s van te maken. Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus, zullen we maar zeggen. Wat vinden jullie ervan?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE