6 Goede redenen om dit voorjaar NIET te lijnen

Laten we even de balans opmaken: het is april en al snel, heel snel, zullen we (zoals elk jaar) om de oren worden geslagen met woorden als ‘bikiniproef’ en ‘strandklaar’. En ja hoor, daar staan we weer in bikini in de paskamer, badend in genadeloos licht, naar ons ‘winterlichaam’ in de spiegel te staren. De tijdschriften hebben het niet anders dan over afslanken, cellulite en diëten en wij… hebben het gehad!

Laten we eens een lans breken voor al die vrouwen die zich hebben voorgenomen om dit voorjaar nu eens niet aan de lijn te doen. Misschien omdat ze al honderd keer aan de lijn hebben gedaan en het nooit echt resultaten heeft opgeleverd. Misschien omdat ze realistisch zijn en geen droombeelden nastreven. Misschien omdat ze weten dat eigenliefde en zelfverzekerdheid helemaal niets met uiterlijk te maken heeft. Of misschien omdat ze gewoon teveel van lekker eten genieten!

We hebben zes goede redenen om nu eens niet te lijnen:

  • Als ik afval, dan moet ik een nieuwe garderobe aanschaffen en in deze crisistijd is het beter om op de centjes te letten
  • Lijnen en het bekende jojo-effect dat er vaak op volgt, is slecht voor je gezondheid en mijn gezondheid is me lief!
  • Als ik aan de lijn doe, dan wordt het ‘weegschaalmoment’ een bron van stress voor me en ik heb al genoeg stress in mijn leven.
  • Eigenlijk zie ik er in mijn jack nog niet zo slecht uit…
  • En als het mooie seizoen aanbreekt dan zijn er altijd nog lange, uitwaaierende en alles verhullende strandjurken! Wie maakt zich druk om de ‘bikiniproef’?
  • Mijn vriend vindt dat kleine buikje dat ik heb gewoon schattig. Zou zonde zijn om er iets aan te doen!

Heb jij ook een goede reden om dit voorjaar nu eens niet mee te doen aan de in-vorm-hype? We zijn benieuwd!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “6 Goede redenen om dit voorjaar NIET te lijnen”

  1. Enkel liefde voor jezelf die niet gebaseerd is op bepaalde voorwaarden, heeft een positieve invloed op je eigenwaarde en daarmee op je zelfbeeld. Onvoorwaardelijke eigenwaarde maakt je dan ook een mooi mens; zowel van binnen als van buiten! Steek dus daar je energie maar in…

  2. Ik lijn nooit. Ik ben nu wel wat aangekomen. Maar als ik straks weer werk is het er binnen een paar weken vanaf. (Ik doe fysiek zwaar werk) En dan eet ik wat ik wil en waar ik zin in heb.

    Als ik iets niet meer pas, jammer dan. Dat gaat dan naar mijn slankere vriendin en dan koop ik wel weer wat nieuws. Ik hecht geen waarden aan mijn gewicht of kleding wat ik niet meer draag/pas.

Reacties zijn gesloten.