6 Goede redenen om dit voorjaar NIET te lijnen

Laten we even de balans opmaken: het is april en al snel, heel snel, zullen we (zoals elk jaar) om de oren worden geslagen met woorden als ‘bikiniproef’ en ‘strandklaar’. En ja hoor, daar staan we weer in bikini in de paskamer, badend in genadeloos licht, naar ons ‘winterlichaam’ in de spiegel te staren. De tijdschriften hebben het niet anders dan over afslanken, cellulite en diëten en wij… hebben het gehad!

Laten we eens een lans breken voor al die vrouwen die zich hebben voorgenomen om dit voorjaar nu eens niet aan de lijn te doen. Misschien omdat ze al honderd keer aan de lijn hebben gedaan en het nooit echt resultaten heeft opgeleverd. Misschien omdat ze realistisch zijn en geen droombeelden nastreven. Misschien omdat ze weten dat eigenliefde en zelfverzekerdheid helemaal niets met uiterlijk te maken heeft. Of misschien omdat ze gewoon teveel van lekker eten genieten!

We hebben zes goede redenen om nu eens niet te lijnen:

  • Als ik afval, dan moet ik een nieuwe garderobe aanschaffen en in deze crisistijd is het beter om op de centjes te letten
  • Lijnen en het bekende jojo-effect dat er vaak op volgt, is slecht voor je gezondheid en mijn gezondheid is me lief!
  • Als ik aan de lijn doe, dan wordt het ‘weegschaalmoment’ een bron van stress voor me en ik heb al genoeg stress in mijn leven.
  • Eigenlijk zie ik er in mijn jack nog niet zo slecht uit…
  • En als het mooie seizoen aanbreekt dan zijn er altijd nog lange, uitwaaierende en alles verhullende strandjurken! Wie maakt zich druk om de ‘bikiniproef’?
  • Mijn vriend vindt dat kleine buikje dat ik heb gewoon schattig. Zou zonde zijn om er iets aan te doen!

Heb jij ook een goede reden om dit voorjaar nu eens niet mee te doen aan de in-vorm-hype? We zijn benieuwd!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.