Zin in groen (2). Panna cotta met matcha poeder

Panna cotta met matcha poeder Ik ben helemaal in de ban van koken en spannende nieuwe en natuurlijke producten. Groen is mijn favoriete (kook)kleur! En zo kwam ik op het idee om panna cotta (we publiceerden het recept met vanillesmaak en bosvruchtensaus op Trendystyle) met een groene thee smaakje te maken. In plaats van de vanille deed ik er een paar eetlepels Japanse matcha poeder bij en maakte ik er een chocoladesaus bij. Zo lekker! En zo mooi om te zien!  Ik ben dol op matcha poeder. Jullie?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.