Trendystyle.net | The Blonde Potato | Zin in groen (2). Panna cotta met matcha poeder

Zin in groen (2). Panna cotta met matcha poeder

In deze dagen ben ik in de ban van de kleur groen. Ook in de keuken. Matcha poeder is fantastisch om gerechten groen mee te kleuren.

Panna cotta met matcha poeder
Panna cotta met matcha poeder

Ik ben helemaal in de ban van koken en spannende nieuwe en natuurlijke producten. Groen is mijn favoriete (kook)kleur! En zo kwam ik op het idee om panna cotta met een groene thee smaakje te maken. In plaats van de vanille deed ik er een paar eetlepels Japanse matcha poeder bij en maakte ik er een chocoladesaus bij. Zo lekker! En zo mooi om te zien!  Ik ben dol op matcha poeder. Jullie?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE