Trendystyle.net | Culinair | Hoofdgerechten | Zin in groen. Pasta met pesto saus

Zin in groen. Pasta met pesto saus

Een optimale manier om te relaxen en te genieten van fris bladgroen is: pesto maken. En dan liefst helemaal handmatig.

groene-recepten02
Huisgemaakte pestosaus
groene-recepten03
Huisgemaakte pestosaus

Zin in de lente! Zin in groen! Ik heb zin om met de  natuur bezig te zijn. En om dingen met mijn handen te doen. Om even helemaal weg uit die virtuele wereld van internet, televisie en mobiele telefoons te zijn. En even weg uit de oppervlakkige wereld van mode en beauty. Een optimale manier om te relaxen en te genieten van fris bladgroen is: pesto maken. En dan liefst helemaal handmatig. Dus zonder keukenmachine maar met vijzel en mortier, op de ouderwetse manier. De basilicumblaadjes geurden heerlijk toen ik ze waste en afdroogde. En het rook helemaal fantastisch toen we met het ‘pestare’ (vrije vertaling: vermorzelen) van de blaadjes, de pijnboompitjes,  knoflook, de vers gemalen kaas (en olijfolie extravergine natuurlijk) begonnen. De pasta is allang op, en de pesto ook. Maar ik krijg er bij het zien van deze foto weer zin in! Wat jullie? Klik hier voor het volledige recept.

Charlotte Mesman voor TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE