Trendystyle.net | Fashion trends | Zijn mannen met tatoeages sexy?

Zijn mannen met tatoeages sexy?

Tatoeages zijn op dit moment een trend en op de internationale catwalks voor zomer 2011 …

Tatoeages zijn op dit moment een trend en op de internationale catwalks voor zomer 2011 zagen we heel wat mannelijke modellen met erorme tattoos in hun nek, op hun borst, op de onderbuik, armen en benen. 

Modeontwerpers als Frankie Morello en Vivienne Westwood kickten erop en stemden hun cast erop af. En de modejournalisten backstage waren duidelijk geïntrigeerd door de vele tatoeages (weer eens iets anders om over te schrijven). 

De een vindt kleurige of provocerende huidversieringen enorm sexy, de ander schrikt ervoor terug, wellicht omdat er achter een tatoeage een hele levensstijl en filosofie schuilgaat.

Deze zomer zullen we – vooral op het strand – weer heel wat tatoeages gaan zien. Maar wat vinden we er eigenlijk van? Is een man met een tatoeage sexy of juist niet? Hangt het misschien van de hoeveelheid, de stijl en ja, ook de plek van de tatoeage af? Schrikken tatoeages of zijn ze juist aantrekkelijk?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE