Waarom een (nerd)bril ongelooflijk sexy kan zijn…

Brillenmontuur
Waarom een (nerd)bril ongelooflijk sexy kan zijn…

Een zonnebril is cool en glam, maar met een montuur met kleurloze glazen (al dan niet op sterkte) maak je een statement en lok je allerlei reacties uit. Laat me dat uitleggen.

Vroeger had ik een vriendje (gewoon een vriendje, geen BF) die mij eens zijn erotische fantasie toevertrouwde. Hij vond het ontzettend opwindend als een vrouw kon pianospelen. In gedachten zag hij haar aan een hoogglanzende zwarte vleugel zitten, haar haar heel preuts opgestoken, de handen zedig op het toetsenbord, de slanke benen in een kokerrokje gestoken, het hooggesloten bloesje gespannen over haar volle boezem… Het idee om z’n vrouw te veroveren, haar haar los te maken en van deze nette jongedame een tijger in bed te maken, deed hem smelten.

Zo is het ook een beetje met die nerdbrillen van nu. Kijk, met een blitse zonnebril zet je direct de toon. De zwarte glazen geven je een air, je blik is verborgen, je straalt iets werelds uit. Maar met zo’n übernetjes montuur, zo’n bril die grootmoeder zelfs zou afdanken, raak je die snaar waar ook mij vriendje (gewoon een vriendje, geen BF) zo op kickte.

Het contrast van jouw moderne hedendaagse gezicht achter zo’n ongelooflijk foeilelijke, fugly (f&^%cking ugly!) bril maakt je ongelooflijk interessant, zeker als je er dan nog een stijlvolle outfit bij haalt. Het roept een heleboel vragen op: van ‘Wat heeft haar bezield?‘ tot ‘Is ze nu zo of doet ze het erom?‘. Het antwoord op de laatste vraag is natuurlijk: ‘Ze doet het erom‘ (maar dat houd je natuurlijk lekker voor jezelf).

Brillenmontuur
Waarom een (nerd)bril ongelooflijk sexy kan zijn…
Brillenmontuur
Waarom een (nerd)bril ongelooflijk sexy kan zijn…

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE