Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trend. Gekleurde eyeliner en superskin

Make-up trend. Gekleurde eyeliner en superskin

Less is more. Het was het motto van Coco Chanel. Topvisagist Terry Barber past deze …


Less is more. Het was het motto van Coco Chanel. Topvisagist Terry Barber past deze filosofie ook in de make-up toe.

Topvisagist Terry Barber van M.A.C. Cosmetics vertelt in dit video interview hoe je met heel weinig een heel mooie make-up look kunt creëren. De filosofie achter deze look is die van Coco Chanel: ‘Never over accessorize. Always take one accessory off.

Trendystyle interviewde Terry Barber backstage bij de catwalk show van Byblos lente zomer 2016. Bekijk de video en foto’s en ga dan zelf aan de slag. Voor het gemak hebben we het interview met Barber nog even voor je uitgeschreven.

VIDEO INTERVIEW MET TOP VISAGIST TERRY BARBER

Voor deze show hebben we gekleurde eyeliner gebruikt, in fel blauw en fel groen, maar omdat we niet willen dat het eruit ziet zoals in de jaren ’80 hebben we er een heel moderne cyber punk vorm aan gegeven, heel grafisch en vierkant vanuit de buitenste ooghoek. Het is dus niet een klassieke, katachtige ‘flick’ zoals in de jaren ’50.

De vrouw in deze show is modern en ze houdt de rest van haar make-up heel minimaal. Ze houdt er niet van om al teveel make-up te gebruiken. Ze gaat voor één accent. En dus hebben we met M.A.C. Strobecream een superhuid gecreëerd die eruit ziet alsof deze vrouw net gesport heeft of uit de spa komt. Dit is een vrouw met een eigen, individuele stijl. Ze is heel chic en houdt van één enkel element in haar make-up, maar dat element is dan wel heel interessant.

Wat kunnen wij in het dagelijks leven met deze make-up look?

Focus op je huid. Maak ‘m doorzichtig op en geef er een gezonde glans en een mooi gloed aan, en voeg dan één enkel element toe. Dit is in lijn met de filosofie van Coco Chanel die altijd zei: ‘Never over accessorize. Always take one accessory off.’ Dus ga voor één enkel detail. Dat is pas chic.

Gekleurde eyeliner
Make-up trend: gekleurde eyeliner en superskin
Gekleurde eyeliner
Make-up trend: gekleurde eyeliner en superskin
Gekleurde eyeliner
Make-up trend: gekleurde eyeliner en superskin

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE