Trendy: chillen met ijskoffie in blokjes!

Haal de zomer in huis met koffie in ijsblokjes. Met deze koffie krijg je dat ultieme vakantiegevoel te pakken, want deze koffie kun je niet drinken als je gehaast bent!

ijskoffie-03
IJskoffie in blokjes

Als de temperaturen stijgen (maar ook als de zomer maar niet wil komen), is ijskoffie een verfrissend en trendy alternatief voor het gebruikelijke ‘bakkie troost’. De eenvoudigste manier om ijskoffie te maken, is de koffie met ijsblokjes in een glas serveren. Maar het kan ook anders.

Zo is het supercool om ijskoffie in de vorm van IJSBLOKJES te serveren. Giet de koffie in een vorm voor ijsblokjes en plaats de vorm in de vriezer. Als de blokjes hard zijn, serveer ze je in een glas of – nog actueler – een potje (lees hier meer over zomerdrankjes in potjes, vaasjes en kannetjes).

Serveer de ijskoffieblokjes met een vloeibare zoetstof en een kannetje melk. Alleen als je echt haast hebt, serveer je er een kannetje heet water bij. Maar eigenlijk hoeft dat niet. ’s Zomers willen we lekker chillen en wachten tot de ijsblokjes in de (hopelijk) warme buitenlucht smelten hoort bij dat luie gevoel dat je zeeën van tijd tot je beschikking en gewoon even helemaal niets hoeft…

ijskoffie-02
IJskoffie in blokjes
ijskoffie-01
IJskoffie in blokjes

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE