Trendystyle.net | Culinair | Trendy: chillen met ijskoffie in blokjes!

Trendy: chillen met ijskoffie in blokjes!

Haal de zomer in huis met koffie in ijsblokjes. Met deze koffie krijg je dat ultieme vakantiegevoel te pakken, want deze koffie kun je niet drinken als je gehaast bent!

ijskoffie-03
IJskoffie in blokjes

Als de temperaturen stijgen (maar ook als de zomer maar niet wil komen), is ijskoffie een verfrissend en trendy alternatief voor het gebruikelijke ‘bakkie troost’. De eenvoudigste manier om ijskoffie te maken, is de koffie met ijsblokjes in een glas serveren. Maar het kan ook anders.

Zo is het supercool om ijskoffie in de vorm van IJSBLOKJES te serveren. Giet de koffie in een vorm voor ijsblokjes en plaats de vorm in de vriezer. Als de blokjes hard zijn, serveer ze je in een glas of – nog actueler – een potje (lees hier meer over zomerdrankjes in potjes, vaasjes en kannetjes).

Serveer de ijskoffieblokjes met een vloeibare zoetstof en een kannetje melk. Alleen als je echt haast hebt, serveer je er een kannetje heet water bij. Maar eigenlijk hoeft dat niet. ’s Zomers willen we lekker chillen en wachten tot de ijsblokjes in de (hopelijk) warme buitenlucht smelten hoort bij dat luie gevoel dat je zeeën van tijd tot je beschikking en gewoon even helemaal niets hoeft…

ijskoffie-02
IJskoffie in blokjes
ijskoffie-01
IJskoffie in blokjes

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE