Trendy: chillen met ijskoffie in blokjes :-)

ijskoffie-03
IJskoffie in blokjes

Als de temperaturen stijgen (maar ook als de zomer maar niet wil komen), is ijskoffie een verfrissend en trendy alternatief voor het gebruikelijke ‘bakkie troost’. De eenvoudigste manier om ijskoffie te maken, is de koffie met ijsblokjes in een glas serveren. Maar het kan ook anders.

Zo is het supercool om ijskoffie in de vorm van IJSBLOKJES te serveren. Giet de koffie in een vorm voor ijsblokjes en plaats de vorm in de vriezer. Als de blokjes hard zijn, serveer ze je in een glas of – nog actueler – een potje (lees hier meer over zomerdrankjes in potjes, vaasjes en kannetjes).

Serveer de ijskoffieblokjes met een vloeibare zoetstof en een kannetje melk. Alleen als je echt haast hebt, serveer je er een kannetje heet water bij. Maar eigenlijk hoeft dat niet. ’s Zomers willen we lekker chillen en wachten tot de ijsblokjes in de (hopelijk) warme buitenlucht smelten hoort bij dat luie gevoel dat je zeeën van tijd tot je beschikking en gewoon even helemaal niets hoeft…

ijskoffie-02
IJskoffie in blokjes
ijskoffie-01
IJskoffie in blokjes

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend