Trendystyle.net | The Blonde Potato | Oh my god, tattoos

Oh my god, tattoos

Een mooie vrouw met de juiste tatoeage is zo sexy! Op dit moment zijn teksttatoeages …

Abbey Lee Kershaw
Abbey Lee Kershaw met tatoeage achter oor
Freja Beha Erichsen staat bekend om haar (vele) tattoos
Nogmaals Freja Beha Erichsen
Bianca Balti
Julia Nobis
Kun jij het lezen?
Hier kun je niet omheen
Scarlett Johansson met tattoo in kleur

Een mooie vrouw met de juiste tatoeage is zo sexy! Op dit moment zijn teksttatoeages onder de modellen erg populair. Als ze niet te groot zijn, vind ik ze mooier dan een symbool of een tekeningetje in kleur. Voor deze post koos ik de foto’s van tatoeages van een aantal topmodellen én van VIP Scarlett Johansson uit.

Op de eerste foto topmodel Abbey Lee Kershaw. Abbey heeft meerdere tattoos zoals een peace teken op haar handpalm, een uil op haar middelvinger, het woord ’truth’ op de binnenkant van haar lip en een rits sterretjes achter haar oor, plus 13 piercings :-). Op de tweede en derde foto enkele tatoeages van topmodel Freja Beha Erichsen (onder meer ‘Redemption’ en ‘Serendipity is life’), daaronder Bianca Balti met ‘CAT’ en op de vijfde en zesde foto de tatoeages van Julia Nobis. De zevende foto is ‘…only Angels have Wings…’ van Kristina Salinovic en de laatste foto toont de armtatoeage van Scarlett Johansson, een zonsondergang in kleur die een geheime betekenis heeft.

Ik zou er zelf ook bijna zin in krijgen om er eentje te laten zetten. Wat jullie?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE