Oh my god, tattoos

Abbey Lee Kershaw
Abbey Lee Kershaw met tatoeage achter oor
Freja Beha Erichsen staat bekend om haar (vele) tattoos
Nogmaals Freja Beha Erichsen
Bianca Balti
Julia Nobis
Kun jij het lezen?
Hier kun je niet omheen
Scarlett Johansson met tattoo in kleur

Een mooie vrouw met de juiste tatoeage is zo sexy! Op dit moment zijn teksttatoeages onder de modellen erg populair. Als ze niet te groot zijn, vind ik ze mooier dan een symbool of een tekeningetje in kleur. Voor deze post koos ik de foto’s van tatoeages van een aantal topmodellen én van VIP Scarlett Johansson uit.

Op de eerste foto topmodel Abbey Lee Kershaw. Abbey heeft meerdere tattoos zoals een peace teken op haar handpalm, een uil op haar middelvinger, het woord ‘truth’ op de binnenkant van haar lip en een rits sterretjes achter haar oor, plus 13 piercings :-). Op de tweede en derde foto enkele tatoeages van topmodel Freja Beha Erichsen (onder meer ‘Redemption’ en ‘Serendipity is life’), daaronder Bianca Balti met ‘CAT’ en op de vijfde en zesde foto de tatoeages van Julia Nobis. De zevende foto is ‘…only Angels have Wings…’ van Kristina Salinovic en de laatste foto toont de armtatoeage van Scarlett Johansson, een zonsondergang in kleur die een geheime betekenis heeft.

Ik zou er zelf ook bijna zin in krijgen om er eentje te laten zetten. Wat jullie?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

6 gedachten over “Oh my god, tattoos”

 1. Ja, een tatoeage kan best sexy zijn, vooral als deze subtiel is aangebracht op een wat verscholen plaats, zoals de sterretjes achter het oor schitteren en prikkelen.
  Marja

 2. stel je dan voor dat je oma of opa wordt en dat je daar dan nog rondloopt met zo’n tatoo! dan heb je van die gerimpelde hangende armen en brr… tzou niet voor mij zijn xD

 3. Jaa daar heb je wel gelijk in, maar dat zou betekenen dat je beter nooit een tattoo kan nemen als het er later toch niet meer uit ziet.
  Nee, ik zeg doen (!) je leeft immers niet als je telkens na moet denken over de toekomst :)

 4. Als je later oud en gerimpeld bent geniet toch niemand er meer van je lijf te zien, dus kan een tattoo er nog prima bij!
  Ik vind deze tattoos prachtig, geniet van je schoonheid en je jeugdigheid en zet op je lijf wat jij mooi vind en wat voor jou betekenis heeft. Wie weet wordt je niet eens zo oud. Live while you’re young!

 5. voor je het weet ben je dood. doen zou ik zo zeggen uit ervaring , en als ik toch ng die leeftijd behaal van een oma dan ben ik een toffe rimpelige met tattoo oma ;-P

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend