Trendystyle.net | Pain Is Love. Elisabetta Canalis

Pain Is Love. Elisabetta Canalis

Ha… hoe kon ik in mijn vorige post de Italiaanse Elisabetta Canalis, ex-vriendin van George …

Ha… hoe kon ik in mijn vorige post de Italiaanse Elisabetta Canalis, ex-vriendin van George Clooney, vergeten? Elisabetta heeft meer dan één tatoeage, maar de teksttattoo die mij het meest trof,was: ‘Pain Is Love’. Ik maakte deze foto’s een dag voordat bekend werd dat het droompaar uit elkaar was. Is ‘Pain’ dan echt ‘Love’?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE