Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Tanya Dziahileva: so cute!

Tanya Dziahileva: so cute!

Ik ken Tanya Dziahileva sinds haar zestiende. Ik herinner me de eerste keren dat ze …

Tanya Dziahileva, ph. Charlotte Mesman
Tanya Dziahileva, ph. Charlotte Mesman
Tanya Dziahileva, ph. Charlotte Mesman
Tanya Dziahileva, ph. Charlotte Mesman
Tanya Dziahileva, ph. Charlotte Mesman

Ik ken Tanya Dziahileva sinds haar zestiende. Ik herinner me de eerste keren dat ze naar Milaan kwam voor de Milan Fashion Week. Samen met Chanel Iman (toen ook 16) waren ze de ‘rising stars’ van het moment. De twee meisjes – black & white – waren vaak samen backstage te vinden en ik heb ze talloze malen gefotografeerd.

Na deze eerste ‘piekperiode’ zijn beide modellen een beetje van de catwalks verdwenen. Het zou me niet verbazen als dit een strategie van de modellenbureaus is om te voorkomen dat jonge topmodellen ‘overbelicht’ raken.

Inmiddels is Tanya 20 jaar en het was een aangename verrassing om haar terug te zien bij Jean Paul Gaultier in Parijs. Het modepubliek was deze lieveling (Tanya is een schat, heeft altijd een lief woord voor iedereen en vindt altijd de tijd om te poseren) nog niet vergeten.

Na afloop van de show was het een run op het model en poseerde Tanya met ware sterallure voor het leger fotografen. Ik heb geprobeerd om juist deze ‘sterallures’ in deze foto’s vast te leggen (de rode reflexen zijn de flashlights van de andere fotografen). Wat een geduld had Tanya ook deze avond weer! En… isn’t she cute? Love her!

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE