Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen voor het nieuwe seizoen!

Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen voor het nieuwe seizoen!

De tassentrends voor lente zomer 2020 laten een verrassend beeld zien. De mini- en micro-bags lijken achterhaald. De must-have tassen van het moment zijn…

Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen
Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen. Zachte tassen. Foto: Charlotte Mesman

De mode is grillig. Fashionista’s en it-girls rennen massaal achter de allernieuwste trends aan. Trends laaien steeds sneller op en doven steeds sneller uit. Dat geldt ook voor de tassentrends. De tassentrends voor lente zomer 2020 zien er weer heel anders uit dan die van vorig jaar. De allernieuwste tassentrends laten verrassend genoeg GROTE volumes zien! De mini- en microtassen van vorig jaar zijn alweer achterhaald. Jacquemus is (bijna) alweer vergeten.

Als het op modeaccessoires voor lente zomer 2020 aankomt, is Bottega Veneta de absolute winnaar. Sinds het Italiaanse modehuis Daniel Lee (voorheen Céline) in de arm heeft genomen, is Bottega Veneta cult. De accessoires van BV, zoals het merk in de wandelgangen wel wordt genoemd, zijn de droom van iedere it-girl.

Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen
Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen. Zachte tassen. Foto: Charlotte Mesman

De tassen van Bottega Veneta voor lente zomer 2020 zijn ontzettend eenvoudig te herkennen: het merendeel is gevlochten (‘intrecciato‘, zeggen de Italianen). Een ander opvallend kenmerk is dat de volumes groot (!) zijn. Goodbye, minibag! Een derde kenmerk is dat ze vrij soepel en zacht van vorm zijn. Ze worden wel bestempeld als ‘pillow bags‘. Overigens zijn tassen met een hoog knuffelgehalte niet nieuw. Maison Margiela kwam er een paar seizoenen geleden al mee.

Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen
Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen. Gevlochten tassen (Padded Cassette Bag). Foto: Charlotte Mesman

De aller- allerhotste Bottega Veneta tas – en meteen ook een héle dure – is op het moment Padded Cassette Bag. De lekkerste en meest geliefde ‘knuffeltas’ is de (soft) Pouch.

Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen
Tassentrends lente zomer 2020. Must-have tassen. Bowling tassen. Foto: Charlotte Mesman

Maar natuurlijk is meer onder de zon dan Bottega Veneta. Opvallend is bijvoorbeeld dat Prada teruggrijpt naar het (verre) verleden en de Bowling Bag weer heeft gelanceerd. Een andere geliefde Prada bag is de gevlochten ‘bucket bag’.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE