Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Tassen trends herfst winter 2020: camouflagetrend. Zoek de tas!

Tassen trends herfst winter 2020: camouflagetrend. Zoek de tas!

Zoek de tas! De allernieuwste tassentrend voor herfst winter 2020 2021 is enorm inspirerend. En heel creatief! Met een beetje fantasie creëer je dit spannend effect.

Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit
Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit. Bijpassende tassen. Photo: courtesy of Fendi

Tas met bijpassende schoenen? Ben je gek! Dat deed oma, maar daar doen we allang niet meer aan. Of toch wel? De modetrends voor herfst winter 2020 2021 trekken de lijn verder door. Je tas combineer je het komende seizoen met je outfit. Soms zelfs is de match zo perfect dat je tas compleet wegvalt tegen de(zelfde) fantasie van je jurk of blouse. ‘Camouflagetassen‘ is het woord dat wij voor deze nieuwe modetrend verzonnen.

Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit
Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit. Bijpassende tassen. Photo: courtesy of Fendi

Koplopers op dit gebied zijn Fendi, Max Mara en Moschino. Zij vervaardigden tassen uit precies dezelfde prints of texturen als de outfits in hun allernieuwste modecollecties. Het resultaat is overweldigend. ‘Zoek de tas!’ is de nieuwste tassentrend voor herfst winter 2020 2021.

Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit
Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit. Bijpassende Max Mara

Aan de ene kant is deze nieuwe tassentrend ontzettend beperkend want als je de trend heel strikt volgt, draag je een bepaalde tas slechts met één enkele outfit, namelijk met die outfit met precies datzelfde printje. Natuurlijk hoeven we het zover niet te laten komen. Want ‘mix and match’ is altijd nog geoorloofd.

Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit
Tassen trends herfst winter 2020. Tas matcht met outfit. Bijpassende tassen. Photo: courtesy of Bottega Veneta

Ons advies is dan ook om je niet al te zeer door deze trend te laten leiden. Het is leuk om te matchen maar vraag je vooral ook af of je de afzonderlijke items mooi vindt, en of ze een toegevoegde waarde voor je garderobe vormen. Bekijk de foto’s maar eens en bedenk dan hoe jij invulling gaat geven aan deze nieuwe tassentrend voor herfst winter 2020 2021.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE