Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends

Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends

Eén van de favoriete spijkergoed trends voor voorjaar en zomer 2022 is de double denim look. Ofwel: combineer jeans met jeans.

Spijkergoed trends 2022
Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends. Influencer Veronica Ferrara. Foto Charlotte Mesman

Double denim is al sinds een paar seizoenen populair en schaart zich ook in het rijtje van de modetrends voor 2022. Ook op de catwalks voor lente zomer 2022 was deze total look weer goed vertegenwoordigd. Gelukkig maar want DD is eenvoudig, altijd goed en hip. Het fijne is dat je alle ingrediënten vast al in je kast hebt hangen.

Stijltip. Good to know: voor een up-to-date double denim look combineer je spijkergoed in (ongeveer) dezelfde kleur en wash met elkaar. Het geheel moet eruit zien als een setje.

Modetrends 2022. Spijkergoed trends
Modetrends 2022. Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends. Model Mirthe Dijk. Foto: Adversus
Modetrends 2022. Spijkergoed trends
Modetrends 2022. Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends. Model: Aylah Peterson. Foto: Charlotte Mesman

Stijltip: haal al je spijkergoed items tevoorschijn, spreid ze uit over je bed en maak dan vernieuwende combinaties. Spijkerbroeken met spijkerblouses zijn hip maar ook jaren ’80 spijkerjacks – van die oversized jacks met een vrij mannelijke snit – zijn een comeback trend.

Spijkergoed trends 2022
Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends. Influencer Veronica Ferrara. Foto Charlotte Mesman

Net zoals vorig jaar blijven we de double denim look met kleine topjes combineren. Superhot zijn beha’s (yep!) en draadjestopjes, van die topjes die van voren bijeengehouden worden door draadjes of zelfs door enkel een kettinkje zoals het pintopje van Jacquemus dat momenteel overal te zien is.

Modetrends 2022. Spijkergoed trends
Modetrends 2022. Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends. Foto: Charlotte Mesman

Maar met een simpel T-shirt of bij slecht weer een trui onder je spijkerjack kom je natuurlijk ook goed weg. Voor een up-to-date look draag je je T-shirt of trui in je spijkerbroek die – of course! – een jaren ’80 hoge taille heeft.

Modetrends 2022. Spijkergoed trends
Modetrends 2022. Spijkergoed fan? Check de double denim look. Stijltips & trends. Model Mona Tougaard. Foto: Charlotte Mesman

Ook met de keuze van je schoenen kun je je double denim look een 2022 twist meegeven. Chunky Chelsea boots zijn supercool. Wie durft kan ook voor van die afschuwelijk leuke sloffen of instappers als model Mona Tougaard op de streetstyle foto hierboven.

Bekijk onze foto’s van models off-duty en trendy modepeopletjes maar eens en ga dan zelf aan de slag.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE