Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Smokey eyes. Ik teken ervoor

Smokey eyes. Ik teken ervoor

Smokey eyes! Heerlijk! Als ik ervoor zou kunnen  kiezen, zou ik best elke dag met …

Smokey eyes! Heerlijk! Als ik ervoor zou kunnen  kiezen, zou ik best elke dag met deze look (gespot bij Aigner winter 2011 2012) willen opstaan. Zwoele ogen en een mooie slag in mijn haar. Iedere winterdag moet zo toch een feest worden. Helaas zitten hier uren werk in. Maar misschien troost me dat ook weer. Ook de mooiste vrouw op aarde staat ’s morgens niet zo op, toch?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE