Smokey eyes. Ik teken ervoor

Smokey eyes! Heerlijk! Als ik ervoor zou kunnen  kiezen, zou ik best elke dag met deze look (gespot bij Aigner winter 2011 2012) willen opstaan. Zwoele ogen en een mooie slag in mijn haar. Iedere winterdag moet zo toch een feest worden. Helaas zitten hier uren werk in. Maar misschien troost me dat ook weer. Ook de mooiste vrouw op aarde staat ’s morgens niet zo op, toch?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE