Home | Hou je vast! Aardbeving in de modestad Milaan

Hou je vast! Aardbeving in de modestad Milaan

In deze dagen na de Milan Fashion Week ben ik nog even in Milaan en dus  maakte ik de (lichte) aardbeving die gisteren de Italiaanse modestad op zijn grondvesten deed trillen mee. Het gebeurde even na negenen ’s morgens en ik was in de badkamer. Ik hoorde een vreemd geluid en dacht dat het wel eens een aardbeving zou kunnen zijn (hoewel ik zoiets nog nooit heb meegemaakt). Ik heb er verder niet meer over nagedacht totdat ik het nieuws las. Een uitzonderlijke gewaarwording!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE