Trendystyle.net | We wanted to be the sky – Dsquared2. Let's be happy – The Blonde Potato

We wanted to be the sky – Dsquared2. Let's be happy – The Blonde Potato

Vandaag is het 26 januari. Over een paar dagen is het 31 januari, volgens de …

Vandaag is het 26 januari. Over een paar dagen is het 31 januari, volgens de statistieken de meest depressieve dag van het jaar! Maar ik wil me niet laten klein krijgen! Natuurlijk hebben we nog een heel stuk winter te gaan (en als ik het goed heb, zit de echte winterkou er nu pas aan te komen). Maar in de winkels hangen de eerste voorjaarscollecties. En deze collectie van Dsquared2 mag dan pas voor lente en zomer 2012 zijn, maar geeft me zoveel energie. Eerder deze week publiceerden we op Trendystyle al een foto uit deze show. Er zitten zeker elementen in waar je nu al iets mee kunt: de spijkerbroeken, de hoge  regenlaarzen (met hoge kniekousen, super!), de leren jacks, de regenjacks. En zo niet, dan blijft het wegdromen. Let’s be happy! Wat jullie? Al met de voorjaarsmode bezig?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE