Sexercise: sporten voor een beter seksleven (5)

Fitness
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Seks is goed voor de gezondheid maar andersom geldt het ook: je gezondheid en conditie hebben invloed op je seksleven. Er bestaat een wisselwerking tussen onze gezondheid en ons seksleven. Als je dit weet, is de volgende stap logisch.

Adequate lichaamsbeweging kan je liefdesleven tussen de lakens verbeteren. Er zijn zelfs oefeningen die er speciaal op gericht zijn om de kwaliteit van je seksleven te verbeteren. Tijd voor ‘sexercize’ (exercise voor seks) dus!

5. YOGA VOOR EEN BETER SEKSLEVEN

Fitness
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Ook yoga zou een positieve invloed op het seksleven van vrouwen hebben. Deze oefeningen maken het lichaam flexibeler, zorgen voor extra energie en een goede balans. De ontspannende werking van yoga leidt tot een relaxtere houding en dat vertaalt zich weer in meer zin in seks en het vergemakkelijkt het bereiken van een orgasme. Om je een idee te geven van de invloed van yoga op de vrouwelijke seksualiteit, hoef je maar aan het zogenaamde ‘yogasme’ te denken, het fenomeen dat vrouwen tijdens een yogales spontaan een orgasme krijgen. Seksuologen wijten dit aan de ontspannende werking van yoga en de aandacht die het bekkenbodemgebied in deze leer krijgen.

Klik hier om terug te gaan naar het begin

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE